Frans walking dinner (6 gangen)

Vorige Artikel 3 van 3
€ 59,75 (inclusief 9% btw)

De prijs is per persoon!

Omschrijving:

Een walking dinner is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog. Alle walking dinner gerechtjes samen vormen een heel diner.

Franse walking dinner gerechtjesDe gerechtjes worden op trendy servies en bij iedere gang op een verschillende manier aan uw gasten geserveerd. Voor een walking dinner van 6 gerechten trekt u ongeveer 3 uren uit en komt qua hoeveelheid overeen met een normaal 3 gangen menu.

Dit Franse 6 gangen walking dinner is geinspireerd op gerechten uit de Franse keuken en vormen tesamen een geheel.

Minimale afname:

De minimale afname voor deze catering bedraagt 50 personen.

Inhoud:

voorgerechten

hoofdgerechten

nagerechten

Dit is een, door ons samengesteld compleet menu. Wilt u zelf een menu samenstellen? dat kan nutuurlijk ook! Kiest u dan gewoon de gerechten die u wenst uit de lijst en stel uw walking dinner zelf samen. Wilt u gerechten toevoegen die wij niet aanbieden? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Bon appétit

Dranken

Een walking dinner serveren wij in combinatie met een wijn- of drankarrangement, dus een complete invulling van uw avond. Wij bieden de dranken aan in een uitkooppakket inclusief alle benodigdheden die wij de "Full service formule"© noemen. 

Full service formule©

Met familie, vrienden en relaties genieten van een goede sfeer en heerlijk koud bier en de lekkerste wijnen, zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met onze “full service formule”©. Hierbij betaalt u een vast bedrag per gast per uur voor al uw dranken, de barkeeper en serveerster/ober zijn ook inbegrepen. U krijgt een totale verzorging van uw catering, u hoeft werkelijk nergens aan te denken zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

De Full service formule© is inclusief: huur van glazen, de afwas, opbouw van benodigdheden, barmeubel, statafels, alles GRATIS gehaald en gebracht (lees de voorwaarden >>)

De opening van uw winkel of kantoor, verjaardag, reünie, bruiloft, open huis, babyshower, kerstborrel en alle andere gelegenheden worden veel gezelliger met full service van HiP Catering. 

Drankarrangement

Het drankarrangement bestaat uit: bier, witte wijn, rode wijn, rosé, Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite, bronwater, bruisend bronwater, appelsap en verse jus `d orange.

Wijnarrangement 

Ook kunnen wij bij uw walking dinner een wijnarrangement aanbieden. U krijgt dan afhankelijk van de gerechtjes een bijpassende wijn. Altijd de ultime wijn-spijs combinatie. 

© 2010 - 2020 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel