Basis borrel arrangement

Vorige Artikel 2 van 2
€ 16,50 (inclusief btw)

Basis borrel arrangement

Full Service Formule©

Een borrel met familie, vrienden en relaties en genieten van een goede sfeer en heerlijk koud bier en de lekkerste wijnen, zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met onze borrel “full service formule”©. Hierbij betaalt u een vast bedrag per gast per uur voor al uw dranken, de barkeeper is ook inbegrepen. U krijgt een totale verzorging van uw catering, u hoeft tijdens de borrel werkelijk nergens aan te denken zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten. De borrel is minimaal 2 uur.

De borrel "Full service formule"© is inclusief:

 

receptie, borrel, drank catering

 

 

 borrel, receptie, dranken catering glaswerk

  borrel, receptie, dranken cateringbarmeubel

  borrel, receptie, dranken cateringbier, wijn en frisdrank

  

  

De prijs is per persoon (minimaal 50) voor 2 uur

Inbegrepen dranken: 

 

Een borrel voor de opening van uw winkel of kantoor, verjaardag, reünie, bruiloft, open huis, babyshower, kerstborrel, nieuwjaarsborrel en alle andere gelegenheden worden veel gezelliger met HiP Catering.


Aanvulling welkomstdrankje

Als aanvulling op het borrel arrangement kunnen we uw gasten verwelkomen met een passend welkomstdrankje. Natuurlijk wordt alles geserveerd in passend glaswerk. 

Aanvulling Koffie & Thee 

Koffie en thee is niet inbegrepen bij het full service receptie arrangement. Wilt u uw gasten toch ook koffie en thee aanbieden? Wij hebben hiervoor het koffie & thee arrangement welke wij ook volgens de full service formule aanbieden! Dit is inclusief koffie, thee, servies, bestek, suiker, melk, honing en een koekje. Het koffie & thee arrangement is alleen te bestellen in combinatie met een borrel arrangement en is daar als optie te selecteren. Extra kunt u ook nog kiezen of u een brownie of donut wilt serverenb bij het koffie & thee arrangement. Dit zal worden geleverd zonder bordjes of bestek.

Borrelhapjes 

Natuurlijk verzorgt HiP ook de borrelhapjes voor u. Er worden een aantal opties aangeboden bij de bestelling van het borrel arrangement, maar u kunt ook zelf een keuze maken...dan kiest u "ik kies zelf de borrelhapjes" en voegt u de borrelhapjes apart toe aan uw bestelling door na de bestelling op "verder winkelen" te klikken.

Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van andere catering benodigdheden. Misschien wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Of even contact met ons?

 

buffet Rotterdam / Den Haag_homebuffet Rotterdam / Den Haag_verhuurbuffet Rotterdam / Den Haag_offertebuffet Rotterdam / Den Haag_contactbuffet Rotterdam / Den Haag_mail

 

Een borrel met 50 tot 1000 personen? HiP is uw borrel partner!


 

 

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel