Partycatering Verhuur

Als u bij HiP-catering een partycatering boekt, is dit in veel gevallen met de “all inclusive formule”© of de "full service formule"© inclusief alle basis benodigdheden en personeel, maar mocht u nog wat extra’s willen bestellen dan vindt u hieronder een overzicht van de artikelen die onze partyservice Rotterdam u zoal aan kunnen bieden.


Voorwaarden

Party catering Verhuur is niet onze core-business! Daarom bieden wij onze verhuurartikelen en personeel tegen zeer lage prijzen aan en is daarom niet te huren zonder een catering te bestellen. 

Personeel

Voor het personeel van onze partyservice geldt een minimale tijdsduur van 3 uur exclusief reistijd. De extra tijd zal vervolgens per uur in rekening worden gebracht. Voor erkende feestdagen zal een toeslag gelden. Als de bezorging van de partycatering te combineren is met de aanwezigheid van het personeel zal er geen reistijd in rekening worden gebracht. 

Benodigdheden

Alle prijzen van de artikelen zijn gebaseerd op verhuur van 1 dag inclusief schoonmaak. Bij breuk of vermissing van verhuurartikelen wordt de vervangingswaarde plus 25% in rekening gebracht. Indien u onze spullen langer wilt huren dan 1 dag, dan kunt u daar vooraf contact met ons over opnemen. Dit voorkomt teleurstellingen wanneer de verhuurartikelen weer bij een volgende party catering nodig zijn.

One stop shopping

Wanneer de door u benodigde artikelen niet in onze partyservice lijst voorkomen, hoeft dat u er niet van te weerhouden een catering bij ons te bestellen. Wij bieden een totaaloplossing en ontzorgen u graag. One stop shopping! Omdat het onmogelijk is alle artikelen in iedere maat en vorm op voorrraad te hebben, beperken wij ons tot het meest voorkomende. Wij werken wij met betrouwbare gespecialiseerde partners om datgene te leveren wat nodig is om uw catering tot een succes te maken. Wij hebben afspraken met diverse partijen gemaakt zodat zij net zo flexibel en goedkoop kunnen werken als wij, en u er in service en prijs niets van merkt waar de spullen vandaan komen.

 

partycatering verhuur_bestek hurenpartycatering verhuur_meubilair hurenpartycatering verhuur_decoratie huren

partycatering verhuur_glazen hurenpartycatering verhuur_servies hurenpartycatering verhuur_diversen huren

partycatering verhuur_partytent hurenpartycatering verhuur_personeel hurenpartycatering verhuur_apparatuur huren

 

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel