Wanneer u tegen zo laag mogelijke kosten toch wilt genieten van een heerlijke catering dan kan HiP Catering zeker aan uw wensen voldoen. Van een zeer eenvoudig broodbuffet tot een vlees- of visbuffet of een basis BBQ voor slechts € 11,50, wij stellen een goedkope catering samen binnen uw beschikbare budget, zonder in te boeten op kwaliteit.

Zakelijke en particuliere catering

Voor iedere bijeenkomst, receptie of party verzorgt HiP Catering eten en drinken, eventueel compleet met apparatuur, partytent, servies en bestek. Met onze ervaring zijn wij in staat om voor ieder budget een catering te regelen, wat dat betreft zijn wij zeker een goedkope cateraar.

Altijd kwaliteit voor een lage prijs

Ook voor een goedkope catering mag u verwachten dat uw kwaliteitsproducten krijgt. HiP Catering werkt uitsluitend met dagverse producten en de beste kwaliteit vlees, vis en groenten. Door een uitgekiende keuze van gerechten kunnen wij de kosten laag houden. Bovendien zorgen de grote vollumes die wij afnemen bij onze leveranciers voor concurrerende prijzen.

Weten wat een goedkope cateraar u te bieden heeft?

Graag vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie. U kunt met ons contact opnemen via het contactformulier van de website of ons even bellen op 085-0420014

Direct bestellen


buffet cateringbarbecue cateringreceptie_borrel_drank_catering

borrelhapjes cateringlunch cateringwalking dinner catering

© 2010 - 2019 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel