skyline rotterdam.jpg

Een bruiloft is een hele speciale gebeurtenis wat vraagt om een hele bijzondere catering. Wij bij HiP begrijpen dat. Uw bruiloft is bij HiP Catering Rotterdam in goede handen. Onze Rotterdamse 24/7 "met de handen uit de mouwen" mentaliteit zorgt er voor dat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken dat het een onvergetelijke dag wordt. U kiest de lokatie, en de invulling van de dag stemmen wij volledig af op uw wensen. 

Maatwerk in eten en drinken

HIP Catering biedt de beste oplossing voor catering van uw bruiloft in Rotterdam. U hoeft nergens naar om te kijken. Met onze “all inclusive” formule verzorgen wij niet alleen uitstekend eten en drinken, maar ook alle apparatuur, partytenten, servies, bestek, glaswerk. Alles gehaald en gebracht.wedding.jpg

Culinair genieten op uw bruiloft

Of u kiest voor een eenvoudig buffet of een uitgebreid diner, onze kwaliteitsproducten en professionele koks zijn de beste garantie voor culinair genieten. Zo geeft catering voor uw bruiloft in Rotterdam een extra dimensie aan een toch al feestelijke dag.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bruiloft?

Graag bespreken wij met u wat de mogelijkheden zijn voor de catering van uw bruiloft in Rotterdam. Als u met ons contact opneemt via het contactformulier van de website dan maken wij een afspraak. U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen op 010-2069009.

warmhoudbak.jpg bbq-foto.jpg drankbier.jpg

Buffet Catering

Barbecue Catering

Dranken

champagneglazen.jpg borrelhap.jpg mesvork.jpg

Receptie / Borrel

Borrelhapjes bestellen

Verhuur catering benodigdheden

kok1.jpg telefoniste.jpg offerte2.jpg

Catering personeel

Contact

Offerte


  

© 2010 - 2019 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel