U wilt uw bedrijf een professionele uitstraling geven en tegelijkertijd gastvrijheid niet uit het oog verliezen. Met HiP Bedrijfscatering kunt u dit doel realiseren. 

handshake.jpg

Een goed bedrijfsrestaurant maakt uw lunch tot een moment van ontspanning en uw zakelijke bijeenkomst tot een succes. Uw medewerkers en bezoekers laten genieten van de bedrijfscatering van uw restaurant. Met de bedrijfscatering van HiP wordt die meerwaarde geleverd 

met goed verzorgd, lekker en gezond eten in een prettige ambiance voor iedereen. Ons dienstenpakket omvat niet alleen een groot aantal bedrijfscateringactiviteiten, maar meer dan dat: HiP weet perfect de balans te bewaren tussen de doelstellingen van u als opdrachtgever en de beleving van uw medewerkers en gasten.

Sfeer

Wij weten uit onze achtergrond van restaurateur wat het is om de juiste sfeer te bereiken voor de gebruikers van uw bedrijfsrestaurant. 

Hygiëne

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel! Wij werken met uitsluitend dagverse produkten. Deze worden bereidt door medewerkers die onder strikte HACCP-code werken. 

Contact en offerte

Onze offertes worden altijd op de wensen van de klant geschreven. Na een inventariserend gesprek met één van onze salesmanagers ontvangt u een offerte afgestemd op uw specifieke wensen.

© 2010 - 2019 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel