• High Tea
  High Tea

  De high tea is te bestellen vanaf 2 personen, prijs per persoon.Wat leveren wij bij de high tea?∙ diverse smaken Dilmah thee
  ∙ honing en suiker,

  Waar bestaat de HiP High Tea uit?∙ zalmflensjes,
  ∙ diverse soorten…

  € 18,95

High Tea

High Tea op locatie

Een high tea is voor velen het ultieme verwenmoment waarbij gezelligheid, thee en hapjes elkaar high teaafwisselen. Maar waarom in een druk restaurant gaan zitten als u voortaan ook thuis, op kantoor of op een andere locatie een high tea kunt houden? Verwen uzelf en een groep vrienden, vriendinnen of collega’s eens op een zelfgekozen locatie met de heerlijke, overvloedige High Tea Catering van HiP!

Bestel onze High Tea Catering en laat u op uw wenken bedienen         
Dankzij de High Tea Catering van HiP kunt u zich volledig op uw gasten richten. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld - van bezorging tot de afwas. U heeft dus alle vrijheid in uw locatiekeuze, maar geniet evengoed alle voordelen van een regulier restaurantbezoek!

 


High Tea Rotterdam bij HiP Alexandrium

Wilt u de high tea niet bij u thuis houden maar liever buiten de deur?

Een High Tea Rotterdam bij HiP Alexandrium is een belevenis! Allemaal verse zoete en hartige high tea hapjes geserveerd op een etagère, traditioneel en modern tegelijk in een luxe en stijlvolle omgeving. Door de centrale ligging in het Alexandrium is een High Tea bij HiP ideaal in combinatie met met een dagje lekker shoppen. Alle grote winkelketens zijn aanwezig in het Alexandrium, zoals MediaMarkt, Primark, H & M, Zara en Prenatale. 
 

high tea bij hip alexandrium


HiP_alexandrium_google_mapsGoogle maps    >>     hip alexandrium_binnen kijkenEven bij ons binnenkijken    >>

 

Hier kunt u reserveren voor de high tea bij HiP Alexandrium    >> 


Voor de high tea op uw locatie kunt u hieronder het artikel aanklikken...De minimale betelhoeveelheid voor deze catering is 10 personen.

 

buffet Rotterdam / Den Haag_homebuffet Rotterdam / Den Haag_verhuurbuffet Rotterdam / Den Haag_offertebuffet Rotterdam / Den Haag_contactbuffet Rotterdam / Den Haag_mail


direct een high tea bestellen

© 2010 - 2021 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel