Navigatie

Combisteamer 

Leventi combisteamer huren

combisteamer huren

 

 

 

Professionele combisteamer huren

 

Iedere kok of cateraar heeft er wel eens mee te maken...te weinig capaciteit!

Een grote partij en u komt wat ovenruimte te kort?

Geen nood! Huur een professionele combisteamer om uw tijdelijke capaciteit uit te breiden en die grote partij kunt u gewoon aannemen. Wij verhuren de Leventi Combisteamer oven inclusief onderstel op wielen en een verlengsnoer van 15 meter (let op! Krachtstroom...380V).


Betalen

De huurprijs is per dag en exclusief B.T.W. en vervoer in heel Zuid-Holland. Voor het huren van de oven in de overige provicies of voor meerdere dagen kunt u eerst contact met ons opnemen. De borg voor verhuur van een combisteamer is € 500,- en is reeds in de prijs verwerkt. U ontvangt na ophalen van de oven de borg weer retour op uw bankrekening met de gereden kilometerprijs in mindering. Betalen kunt u via iDeal, vooraf overmaken of contant betalen of pinnen bij de chauffeur.


Bezorgen van de huur combisteamer

 

bezorgen combisteamer hurenVoor het bezorgen van uw huur combisteamer oven rekenen wij € 1,- per gereden kilometer bij bezorging op de begane grond  en uiterlijk tot 50 meter van de straat. Wij bezorgen de huur oven o.a. in: Rotterdam, Gouda, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Zoetermeer, Spijkenisse, Dordrecht en vele andere plaatsen. Voor de zekerheid kunt u contact met ons opnemen voor uw bezorgplaats of indien u de aflevering buiten onze voorwaarden moet plaatsvinden. Bezorgdag en -tijd kunt u aangeven in bestelformulier, wij zullen onze uiterste best doen uiterlijk op deze tijd bij u aanwezig te zijn. De tijd voor het ophalen van de oven kunt u met de chauffeur bespreken. Zelf ophalen van de oven is niet mogelijk en wij verhuren de Combisteamer alleen aan proffecionals.

Wij checken uw Kamer van Koophandel inschrijving.


Informatie over de combisteamer

Alle informatie en specificaties van de huur-oven kunt u vinden bij informatie Leventi combisteamer

 

 

 

 • Leventi SLIM 1.10 Digital incl € 500,- borg
  Leventi SLIM 1.10 Digital incl € 500,- borg

  Het huurbedrag is op basis van 1 dag huur inclusief € 500,- borg, verrijdbaar onderstel en 15 meter verlengkabel, exclusief transportkosten (€ 1,- per gereden kilometer vanaf Rotterdam Alexandrium).

  De huurvoorwaarden

  De…

  € 750,00
© 2010 - 2017 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel