Receptie

Wilt u uw receptie door HiP Catering laten verzorgen? Dat kan...heel goed en efficient zelfs.

Wij bieden ons receptie arrangement aan in een uitkooppakket inclusief alle benodigdheden die wij de "Full service formule"© noemen. Dus geen problemen met wat u moet inkopen, geen overtollige dranken en altijd voldoende en het juiste glaswerk. En wat dacht u van het inschenken van de drankjes? Dat doen onze representatieve en gediplomeerde cateringmedewerkers voor u. U kunt u volledig op uw gasten richten, wij regelen alles!


Receptie arrangement "Full service"

Receptie Full Service Formule©

Een receptei met familie, vrienden en relaties en genieten van een goede sfeer en heerlijk koud bier en de lekkerste wijnen, zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met onze receptei “full service formule”©. Hierbij betaalt u een vast bedrag per gast per uur voor al uw dranken, de barkeeper en serveerster/ober zijn ook inbegrepen. U krijgt een totale verzorging van uw catering, u hoeft tijdens de receptie werkelijk nergens aan te denken zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

De receptie "Full service formule"© is inclusief:

receptie, borrel, drank catering

borrel, receptie, dranken catering huur van glazen

borrel, receptie, dranken cateringde afwas

borrel, receptie, dranken cateringalles GRATIS gehaald en gebracht (lees de voorwaarden >>)

borrel, receptie, dranken cateringopbouw van benodigdheden

borrel, receptie, dranken cateringbarmeubel

borrel, receptie, dranken cateringbier, wijn en frisdrank

borrel, receptie, dranken cateringstatafels

 

Een receptie voor de opening van uw winkel of kantoor, verjaardag, reünie, bruiloft, open huis, babyshower, kerstreceptie, nieuwjaarsreceptie en alle andere gelegenheden worden veel gezelliger met HiP Catering.


Aanvulling welkomstdrankje

Als aanvulling op het receptie arrangement kunnen we uw gasten verwelkomen met een passend welkomstdrankje zoals bijvoorbeeld een mousserende witte wijn, prosecco of een echte Champagne. Natuurlijk wordt alles geserveerd in passend glaswerk. 

Aanvulling Koffie & Thee 

Koffie en thee is niet inbegrepen bij het full service receptie arrangement. Wilt u uw gasten toch ook koffie en thee aanbieden? Wij hebben hiervoor het koffie & thee arrangement welke wij ook volgens de full service formule aanbieden! Dit is inclusief bediening, koffie, thee, servies, bestek, suiker, melk, honing en een koekje. Het koffie & thee arrangement is alleen te bestellen in combinatie met een full service receptie arrangement en is daar als optie te selecteren.

Borrelhapjes bij de receptie

Natuurlijk verzorgt HiP ook de borrelhapjes bij de receptie voor u...kijk hier voor ons assortiment. Er worden een aantal opties aangeboden bij de bestelling van het Full service receptie arrangement, maar u kunt ook zelf een keuze maken...dan kiest u "geen borrelhapjes" en voegt u de borrelhapjes apart toe aan uw bestelling door na de bestelling op "verder winkelen" te klikken.

Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van andere catering benodigdheden. Misschien wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Of even contact met ons?

 

buffet Rotterdam / Den Haag_homebuffet Rotterdam / Den Haag_verhuurbuffet Rotterdam / Den Haag_offertebuffet Rotterdam / Den Haag_contactbuffet Rotterdam / Den Haag_mail

Een receptie met 50 tot 1000 personen? HiP is uw receptie partner!


receptie catering bestellen

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel