Borrel 

Wilt u uw borrel door HiP Catering laten verzorgen? Dat kan...heel goed en efficient zelfs.

Wij bieden ons borrel arrangement aan in een uitkooppakket inclusief alle benodigdheden die wij de "Full service formule"© noemen. Dus geen problemen met wat u moet inkopen, geen overtollige dranken en altijd voldoende en het juiste glaswerk. En wat dacht u van het inschenken van de drankjes? Dat doen onze representatieve en gediplomeerde cateringmedewerkers voor u. U kunt u volledig op uw gasten richten, wij regelen alles!


Borrel arrangement "Full service"

Full Service Formule©

Een borrel met familie, vrienden en relaties en genieten van een goede sfeer en heerlijk koud bier en de lekkerste wijnen, zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met onze borrel “full service formule”©. Hierbij betaalt u een vast bedrag per gast per uur voor al uw dranken. U krijgt een totale verzorging van uw catering, u hoeft tijdens de borrel werkelijk nergens aan te denken zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

De borrel "Full service formule"© is inclusief:

receptie, borrel, drank catering

borrel, receptie, dranken catering luxe glaswerk

borrel, receptie, dranken cateringbiertap

borrel, receptie, dranken catering barmeubel

borrel, receptie, dranken cateringbier, wijn en frisdrank

 

 

Een borrel voor de opening van uw winkel of kantoor, verjaardag, reünie, bruiloft, open huis, babyshower, kerstborrel, nieuwjaarsborrel en alle andere gelegenheden worden veel gezelliger met HiP Catering. Kijk gerust naar de opties voor bijvoorbeeld uw borrel Rotterdam of borrel Den Haag.


Aanvulling welkomstdrankje

Als aanvulling op het borrel arrangement kunnen we uw gasten verwelkomen met een passend welkomstdrankje. Natuurlijk wordt alles geserveerd in passend glaswerk. 

Aanvulling Koffie & Thee 

Koffie en thee is niet inbegrepen bij het full service receptie arrangement. Wilt u uw gasten toch ook koffie en thee aanbieden? Wij hebben hiervoor het koffie & thee arrangement welke wij ook volgens de full service formule aanbieden! Dit is inclusief koffie, thee, servies, bestek, suiker, melk, honing en een koekje. Het is ook mogelijk het koffie & Thee arrangement met een brownie of donut te bestellen. Het koffie & thee arrangement is alleen te bestellen in combinatie met een borrel arrangement en is daar als optie te selecteren.

Borrelhapjes

Natuurlijk verzorgt HiP ook de borrelhapjes voor u. Er worden een aantal opties aangeboden bij de bestelling van het Full service borrel arrangement, maar u kunt ook zelf een keuze maken...dan kiest u "ik kies zelf de borrelhapjes" en voegt u de borrelhapjes apart toe aan uw bestelling door na de bestelling op "verder winkelen" te klikken.

Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van andere catering benodigdheden. Misschien wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Of even contact met ons?

 

buffet Rotterdam / Den Haag_homebuffet Rotterdam / Den Haag_verhuurbuffet Rotterdam / Den Haag_offertebuffet Rotterdam / Den Haag_contactbuffet Rotterdam / Den Haag_mail

Een borrel met 50 tot 1000 personen? HiP is uw borrel partner!

© 2010 - 2024 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel