Navigatie

Sponsoring

Gezien onze scherpe prijzen weten veel sport verenigingen ons te vinden om hun nieuwjaarsborrel, kerstborrel, vrijwilligers bbq of tournooi te cateren. Tal van cateringen hebben wij inmiddels verzorgd voor tennis-, voetbal-, hockey- en andere verenigingen. Vaak is er een beperkt budget bij een vereniging, en worden we gelijk gekoppeld aan het sponsor bestuurslid. HiP Catering draagt deze verenigingen uiteraard een warm hart toe. HiP Catering ziet het belang van een sportvereniging zeker in en hebben respect voor het feit dat zich veel mensen hun vrije tijd opofferen in het belang van hun cluppie. Om een duidelijk en eenduidig antwoord te kunnen geven aan deze sport verenigingen hebben we een standaard sponsor deal samengesteld.

Wat krijgt de club?

Wij sponsoren € 250,- per jaar aan jullie club!

De € 250,- is een jaarlijkse korting op een besteding van minimaal € 1.000,- bij HiP Catering of HiP Alexandrium, dat kan bijvoorbeeld een catering zijn, een diner van het eerste na het kampioenschap, een lunch met de vrijwilligers, een barbecue bij een toernooi, een high tea voor de dames van de kantine...alles kan.

Wat krijgt HiP ervoor terug?

Wij willen een reclamebord langs het hoofdveld en vermelding in de clubblaadjes. Hiervoor zorgt HiP voor aanlevering van bestanden en betaalt het reclamebord.

Is het voor u en uw club interessant om gebruik te maken van onze sponsordeal? Neem dan even contact met ons op.

 

sponsoring_bvcb

 

   

HiP catering sponsoring

 

   

sponsoring_svs

 

   

sponsoring_zsv

 

 

 

           

sponsoring_hov/djscr

 

 

sponsoring_tck

 

      

Sponsoring blijft ten alle tijden ter beoordeling van HiP Catering.

 

catering_bezorgen_homecatering_bezorgen_offertecatering_bezorgen_contactcatering_bezorgen_mail

© 2010 - 2017 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel