• schaal kaas en worst
    schaal kaas en worst

    Omschrijving: een totaal van 70 stuks diverse kaas en worst soorten waaronder chorizo, serranoham en salami. Onze kazen zijn 100% natuurlijk en komen van kaasboerderij *Cornelishoeve* te Lekkerkerk. Inclusief olijven en sauzen.

    € 32,50

Borrelhapjes Bergschenhoek

Bergschenhoek maakt sinds 2007 onderdeel uit van de gemeente Lansingerland. Ten zuidoosten van de woonkern, langs de rivier de Rotte bevindt zich een groot natuur- en recreatiegebied, het Hoge en Lage Bergse Bos, met een onder meer een opvallende skihelling, een klimwand van 34 meter hoog, een mountainbikeparcours en een golfbaan. Het grondgebied wordt doorsneden door de HSL-Zuid, die eind december 2009 operationeel werd. Het Annie M.G. Schmidtpark wordt gerealiseerd langs de HSL-doorsnijding.

Bent u die saaie borrels ook zo zat? Ontdek de borrelhapjes volgens HiP

Kunt u geen gezouten pinda meer zien? Vervang de traditionele borrelnootjes voor de borrel oplossingen van HiP. De liefde van uw gasten gaat tenslotte door de maag. Kies hieronder een oplossing voor de borrel van uw keuze. Direct on-line bestellen makkelijk, goedkoop en snel... HiP Catering verzorgt uw borrel in de wijde omgeving van Rotterdam.

Kaas en worst

 

borrelhapjes_kaas en worstDiverse overheerlijke worstsoorten zoals: serano ham, salami, choriso gecombineerd met echte verse boeren kaassoorten van Kaasboerderij "Cornelishoeve" uit Lekkerkerk. Vers van het land!

Met olijven, chili- en mosterdsaus.

 

 


Saté Bestellen

 

borrelhapjes_sate

  • Heerlijke yakatori saté in een hotpot met marinade.
  • kipsaté in een hotpot met pindasaus.
  • varkenshaas saté in een hotpot met pindasaus

Lekker makkelijk, alleen de stekker 2 uur voor het feest in het stopcontact en klaar is kees. Eventueel kunt u er ook nog brood, borden en meubilair bij bestellen. (lees meer >>)

 

 


Sushi Bestellen

 

borrelhapjes_sushiSushi is tegenwoordig niet meer weg te denken en is een perfecte "bite" bij de borrel. Het is gezond en makkelijk te eten. Uw gasten zullen dit zeker waarderen! (lees meer >>)

Onze sushi wordt dagelijks vers bereidt met de beste verse ingredienten door gespecialiseerde koks.

 

 


Amusehapjes bestellen

 

Zet uw gasten in het zonnetje met de luxe amuse borrelhapjes van HiP-Catering. Handig te vervoeren, handig op te bergen en handig te serveren. (lees meer >>)

Wij bieden onze amusehapjes in verschillende variaties aan:

 

borrelhapjes_amuse

borrelhapjes_amuselepels

borrelhapjes_amuse plus hapjes

plexiglas amusebakjesamuselepels  amuse plus hapjes

 

 


Walking Dinner bestellen

 

borrelhapjes_walking dinnerEen walking dinner is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. Deze vorm van dineren is tegenwoordig erg populair bij bedrijfsfeesten, kerstborrels, nieuwjaarsborrels of personeelsuitjes maar ook voor particulieren is het een unieke uitkomst. 

De gerechtjes worden op trendy servies en bij iedere gang op een verschillende manier aan uw gasten geserveerd. Zo komen er glaasjes, amuselepels, hippe prikkers en schoteltjes voorbij. 

Een echte eyecatcher voor uw borrel of feest! (lees meer >>)

Voor een persoonlijk advies op maat dan kunt u contact met ons opnemen, wilt u direct bestellen of nog wat meer informatie...

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel