Borrel catering Hoogvliet

Hoogvliet werd in 1934 tegelijk met Pernis ingelijfd bij de gemeente Rotterdam, hoewel een overgrote meerderheid van de inwoners daar fel tegenstander van was. Het grondgebied werd voor een klein gedeelte in gebruik genomen als industrieterrein. In de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw onderging het van oorsprong kleine dijkdorp een enorme groei. Vrijwel het gehele oorspronkelijke dorp is daarbij afgebroken. Alleen in het gebied rond de Dorpskerk staan nog enkele oorspronkelijke gebouwen. Het haventje werd gedempt. Op de plek van de oude dorpskern verscheen in de jaren 60 een nieuw winkelcentrum, de Binnenban. De dorpsbegraafplaats bij de kerk veranderde in een parkeerplaats. Het aantal woningen nam met duizenden toe, Hoogvliet werd woonplaats van velen die werkzaam waren in de petrochemische industrie of bij toeleveranciers daarvan.

Borrel catering volgens de Full service formule©

Een borrel met familie, vrienden en relaties genieten van een goede sfeer en heerlijk koud bier en de lekkerste wijnen, zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met onze “full service formule”©. Bij een borrel bij HiP Catering betaalt u een vast bedrag per gast per uur voor al uw dranken, de barkeeper en serveerster/ober zijn ook inbegrepen. Dus geen problemen met wat u moet inkopen voor de borrel gasten, geen overtollige dranken en altijd voldoende en het juiste glaswerk. U krijgt een totale verzorging van uw borrel catering, u hoeft werkelijk nergens aan te denken zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

De borrel catering is inclusief:

borrel Berkel en Rodenrijsservice_borrel Berkel en Rodenrijs

Een borrel voor de opening van uw winkel of kantoor, verjaardag, reünie, bruiloft, open huis, babyshower, kerstborrel en alle andere gelegenheden worden veel gezelliger met full service borrel formule van HiP Catering. U kunt zich volledig op uw gasten richten, wij nemen u alle zorg uit handen.

Het drankassortiment:

dranken_borrel Berkel en Rodenrijs

Natuurlijk verzorgt HiP ook de borrelhapjes ook voor u...kijk hier voor ons assortiment.

U kunt ook bij ons terecht voor verhuur van catering benodigdheden...of misschien wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen of even contact met ons...

buffet Rotterdam / Den Haag_homebuffet Rotterdam / Den Haag_verhuurbuffet Rotterdam / Den Haag_offertebuffet Rotterdam / Den Haag_contactbuffet Rotterdam / Den Haag_mail

 

Borrelen met 50 tot 1000 personen? HiP is uw borrel catering partner!


Direct een borrel catering bestellen

borrel catering

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel