Receptie Capelle aan den IJssel

Receptie volgens de Full service formule©

Een receptie met familie, vrienden en relaties... genieten van een goede sfeer en heerlijk koud bier en de lekkerste wijnen, zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met onze “full service formule”©. Bij een receptie bij HiP Catering betaalt u een vast bedrag per gast per uur voor al uw dranken, de barkeeper en serveerster/ober zijn ook inbegrepen. Dus geen problemen met wat u moet inkopen voor de receptie gasten, geen overtollige dranken en altijd voldoende en het juiste glaswerk. U krijgt een totale verzorging van uw receptie catering, u hoeft werkelijk nergens aan te denken zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

De receptie catering is inclusief:

benodigdheden_receptie cateringservice_receptie catering

Een receptie voor de opening van uw winkel of kantoor, verjaardag, reünie, bruiloft, open huis, babyshower, kerstborrel en alle andere gelegenheden worden veel gezelliger met full service borrel formule van HiP Catering. U kunt zich volledig op uw gasten richten, wij nemen u alle zorg uit handen.

Het drankassortiment:

dranken_receptie catering

Natuurlijk verzorgt HiP ook de borrelhapjes ook voor u...kijk hier voor ons assortiment.

U kunt ook bij ons terecht voor verhuur van catering benodigdheden...of misschien wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen of even contact met ons...

receptie catering_homereceptie catering_verhuurreceptie catering_offertereceptie catering_contactreceptie catering_mail

 

Borrelen met 50 tot 1000 personen? HiP is uw receptie catering partner!


Direct een receptie catering bestellen

receptie catering bestellen

© 2010 - 2024 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel