Dranken catering Barendrecht

De gemeente Barendrecht ligt op het eiland IJsselmonde en is een van de BAR-gemeenten. De kern van het oude Barendrecht wordt gevormd door het oude dorp rond de watertoren, maar tegenwoordig is de Middenbaan het centrale winkelgebied. Aan de oostrand hebben veel transportbedrijven hun opslag- en distributiehallen, voornamelijk, voor verse groenten en fruit. In 1997 is begonnen met de aanleg van een Vinex-wijk op het grondgebied ten westen van de A29. Deze wijk heeft de naam Carnisselande gekregen.

Dranken catering volgens de Full service formule©

Een dranken catering met familie, vrienden en relaties... genieten van een goede sfeer en heerlijk koud bier en de lekkerste wijnen, zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met onze “full service formule”©. Bij een receptie of borrel bij HiP Catering betaalt u een vast bedrag per gast per uur voor al uw dranken, de barkeeper en serveerster/ober zijn ook inbegrepen. Dus geen problemen met wat u moet inkopen voor de receptie gasten, geen overtollige dranken en altijd voldoende en het juiste glaswerk. U krijgt een totale verzorging van uw receptie of borrel catering, u hoeft werkelijk nergens aan te denken zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

De dranken catering is inclusief:

benodigdheden_dranken cateringservice_dranken catering

Een borrel of receptie voor de opening van uw winkel of kantoor, verjaardag, reünie, bruiloft, open huis, babyshower, kerstborrel en alle andere gelegenheden worden veel gezelliger met full service dranken formule van HiP Catering. U kunt zich volledig op uw gasten richten, wij nemen u alle zorg uit handen.

Het dranken assortiment:

dranken_dranken catering

Natuurlijk verzorgt HiP ook de borrelhapjes ook voor u...kijk hier voor ons assortiment.

U kunt ook bij ons terecht voor verhuur van catering benodigdheden...of misschien wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen of even contact met ons...

dranken catering_homedranken catering_verhuurdranken catering_offertedranken catering_contactdranken catering_mail

 

Borrelen met 50 tot 1000 personen? HiP is uw dranken catering partner!


Direct een dranken catering bestellen

dranken catering bestellen

© 2010 - 2024 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel