Verhuur Bergschenhoek

Bergschenhoek maakt sinds 2007 onderdeel uit van de gemeente Lansingerland. Ten zuidoosten van de woonkern, langs de rivier de Rotte bevindt zich een groot natuur- en recreatiegebied, het Hoge en Lage Bergse Bos, met een onder meer een opvallende skihelling, een klimwand van 34 meter hoog, een mountainbikeparcours en een golfbaan. Het grondgebied wordt doorsneden door de HSL-Zuid, die eind december 2009 operationeel werd. Het Annie M.G. Schmidtpark wordt gerealiseerd langs de HSL-doorsnijding.

Als u bij HiP-catering een catering boekt, is dit in veel gevallen met de “all inclusive formule”© of de "full service formule"© inclusief alle basis benodigdheden en personeel, maar mocht u nog wat extra’s willen bestellen dan vindt u hieronder een overzicht van de artikelen die onze partyservice Rotterdam u zoal aan kunnen bieden.

Voorwaarden

Catering Verhuur is niet onze core-business! Daarom bieden wij onze verhuurartikelen en personeel tegen zeer lage prijzen aan en is daarom niet te huren zonder een catering te bestellen. 

Personeel

Voor het personeel geldt een minimale tijdsduur van 3 uur exclusief reistijd. De extra tijd zal vervolgens per uur in rekening worden gebracht. Voor erkende feestdagen zal een toeslag gelden. Als de bezorging van de catering te combineren is met de aanwezigheid van het personeel zal er geen reistijd in rekening worden gebracht. 

Benodigdheden

Alle prijzen van de artikelen zijn gebaseerd op verhuur van 1 dag inclusief schoonmaak. Bij breuk of vermissing van verhuurartikelen wordt de vervangingswaarde plus 25% in rekening gebracht. Indien u onze spullen langer wilt huren dan 1 dag, dan kunt u daar vooraf contact met ons over opnemen. Dit voorkomt teleurstellingen wanneer de verhuurartikelen weer bij een volgende catering nodig zijn.

One stop shopping

Wanneer de door u benodigde artikelen niet in onze lijst voorkomen, hoeft dat u er niet van te weerhouden een catering bij ons te bestellen. Wij bieden een totaaloplossing en ontzorgen u graag. One stop shopping! Omdat het onmogelijk is alle artikelen in iedere maat en vorm op voorrraad te hebben, beperken wij ons tot het meest voorkomende. Wij werken wij met betrouwbare gespecialiseerde partners om datgene te leveren wat nodig is om uw catering tot een succes te maken. Wij hebben afspraken met diverse partijen gemaakt zodat zij net zo flexibel en goedkoop kunnen werken als wij, en u er in service en prijs niets van merkt waar de spullen vandaan komen.

 

verhuur bergschenhoek_bestek hurenverhuur bergschenhoek_meubilair hurenverhuur bergschenhoek_decoratie huren

verhuur bergschenhoek_glazen hurenverhuur bergschenhoek_servies hurenverhuur bergschenhoek_diversen huren

verhuur bergschenhoek_partytent hurenverhuur bergschenhoek_personeel hurenverhuur bergschenhoek_apparatuur huren

 

© 2010 - 2019 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel