Barbecue betalen

 

Misschien niet het leukste onderdeel van onze service, maar wel een noodzakelijke.

De prijzen van HiP Catering zijn zeer concurrerend! Je zal niet snel een professionele cateraar vinden die dezelfde service levert voor minder...

betalen hip cateringgratis afwas

betalen hip cateringgratis bezorging

betalen hip cateringgratis gebruik van borden en bestek

Krediet is echter niet gratis! Wij werken zonder lening of bankkrediet en dat willen we graag zo houden, dit is mede ook de reden waarom wij zo goedkoop kunnen leveren.

Onze betaalopties zijn:

hip catering_idealhip catering_vooraf overmakenhip catering_contanthip catering_pinnenhip catering_amexhip catering_mastercardhip catering_maestro

hip catering_visa

iDealovermaken

contant (gepast)

pinnenAMEXMastercardMaestroVisa

 

Vooraf overmaken

Indien u voor betaling "vooraf overmaken" kiest, dient het bedrag op het moment van aflevering op onze rekening te zijn bijgeschreven. Als dit niet het geval is zal er alsnog contant of via een pin- of creditcard betaald moeten worden. Het teveel betaalde zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

Bedragen boven € 1.000,-

Wij begrijpen dat u het angstig vindt om een groot bedrag vooruit te betalen, net zo goed als wij het angstig vinden materiaal en personeel voor een grote catering in te kopen zonder aanbetaling. Voor bedragen boven € 1.000,- betaalt u 50% van de totale factuur inclusief b.t.w. aan ons vooruit en het restant binnen 14 dagen na de catering.  Het bedrag moet dan wel uiterlijk 3 werkdagen voorafgaand aan de catering op onze rekening staan. Geen geld = geen catering! Wij zijn hier heel strikt in...

Bedrijven

Onze betaalopties zijn zowel voor bedrijven als voor particulieren hetzelfde. Bij de bevestiging van de bestelling wordt automatisch vanuit ons systeem een PDF factuur gegenereerd. De factuur komt dus in de mailbox van het ingevulde e-mailadres. 

Ik heb al betaald, maar mijn bestelling is aangepast

Als u al met iDeal betaald heeft of u heeft het bedrag vooraf overgemaakt maar u heeft er op het laatste moment nog wat bijbesteld, dan passen wij het in het systeem aan en ontvangt u automatisch een nieuwe bevestiging en een nieuwe factuur (met hetzelfde factuurnummer). U kunt dan het restant overmaken, bij onze chauffeur pinnen of contant betalen (gepast).

Indien uw bestelling minder is geworden, krijgt u van ons een tegoed-voucher welke bij een volgende catering in mindering kan worden gebracht.

Kortingscode

Op de kortingsvoucher staat hoeveel korting u ontvangt op uw aankomende bestelling in de webshop www.hip-catering.nl. Daarachter staat een code vermeld, deze vult u in onder de betaalwijze die u eerst geselecteerd heeft bij "kortingscode". Let op! de code is hoofdlettergevoelig!. Als u daarna op "bereken korting" klikt wordt automatisch uw korting verwerkt in uw bestelling.

voorwaarden van een kortingsvoucher zijn:

hip cateringde kortingscode is éénmalig te gebruiken op onze website www.hip-catering.nl

hip cateringde kortingscode kan niet ingeleverd worden tegen contant geld

hip cateringde kortingscode is geldig tot één jaar na uitgifte

hip cateringde kortingscode kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties

hip cateringde kortingscode is vrij overdraagbaar, u kunt hem iemand anders cadeau doen...

 

catering_bezorgen_homecatering_bezorgen_offertecatering_bezorgen_contactcatering_bezorgen_mail

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel