Select Page

Borrel

Organiseer de perfecte borrel met onze catering service!

Onbeperkt borrel arrangement

Onbeperkt borrel arrangement alcoholvrij

Basis borrel arrangement

tot 50 pers.

€995,00

Basis borrel arrangement

tot 100 pers.

€1450,00

Basis borrel arrangement

tot 150 pers.

€1750,00

Basis borrel arrangement alcoholvrij

tot 50 pers.

€750,00

Basis borrel arrangement alcoholvrij

tot 100 pers.

€950,00

Basis borrel arrangement alcoholvrij

tot 150 pers.

€1060,00

Gratis bezorgd

7 dagen per week
in Zuid Holland

Full service

Alles wordt van
A tot Z verzorgd

Verse producten

Wij werken uitsluitend
met verse producten

Service & Contact

Neem contact met ons op,
wij helpen u graag

Een greep uit onze klanten:

Borrel arrangement

Ons borrel arrangement werkt met een “full service formule”. Bij dit type drankarrangement betaalt u een vast bedrag per gast per uur, voor al uw catering inclusief drank. Met ons borrelarrangement krijgt u een totale verzorging van uw borrelarrangement. Inbegrepen in de “full service formule” zijn onder meer luxe glaswerk, een biertap, barmeubel en uiteraard al het drank en alle hapjes die u nodig heeft om uw borrel tot een groot succes te maken.

Drank catering

Plant u op korte termijn een borrel en bent u op zoek naar de beste catering inclusief drank of speciale drankcatering? De juiste borrel drank zorgt voor de juiste sfeer tijdens een borrel en bij HiP Catering bieden we alleen de beste borrel drank voor uw borrel. Bij ons krijgt u het koelste bier en de lekkerste wijnen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het inkopen van de juiste drank, overtollige drank die aan het eind overblijft of het inkopen van al dat borrel servies. Op basis van uw specificaties verzorgen wij de gehele drank catering voor u op maat, voor de perfecte borrel ervaring voor u en uw gasten.

Koffie catering

Wilt u ook koffie en thee aanbieden op uw borrel? Dit is zeker mogelijk. Hoe meer variatie op uw borrel, hoe beter! U kunt uw borrel catering combineren met koffie en thee catering voor een totaalpakket, zodat er niemand op uw borrel zonder een drankje komt te zitten. Uw gasten zullen de afwisseling tussen de verschillende dranken op uw borrel zeer op prijs stellen. Onze koffie en thee catering is inclusief bestek, servies, suiker en melk. Ook bieden we de mogelijkheid om brownies of donuts erbij te bestellen.

Alcoholvrije borrel

Een borrel hoeft zeker niet altijd uitsluitend gevuld te zijn met alcoholische dranken. Een alcoholvrije borrel kan net zo gezellig zijn. Alcoholvrije borrels worden steeds populairder en bij HiP Catering bieden we dan ook alcoholvrije borrel boxen. Van koffie en thee tot frisdranken en alcoholvrij bier en wijn, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw alcoholvrije borrel. Neem gelijk contact met ons op om te zien wat voor alcoholvrije borrel box het beste bij uw wensen past.

Borrel catering voor uw event

Een lekkere borrel is altijd wel leuk, of het nu is om een speciaal moment te vieren, zoals een nieuwjaarsborrel, of om gewoon eens een gezellige bijeenkomst met elkaar te hebben. Het leuke aan een borrelcatering is dat u het overal wel kan houden: op kantoor, in een club of u kunt thuis een borrel organiseren met vrienden en familie. Er komen echter wel verschillende zaken kijken bij het organiseren van een borrel. Zo moet u bijvoorbeeld nadenken over hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn, al het borrel servies dat u nodig zult hebben, de hapjes en nog veel meer.

Dat is flink wat werk en kan ertoe leiden dat een borrel organiseren al snel een stressvolle ervaring wordt. Maak in plaats daarvan gebruik van de catering borrel van HiP Catering. Wij leveren niet alleen de drank, maar ook luxe borrel servies, borrelhapjes en zelfs cateringmedewerkers die de drankjes voor uw gasten inschenken. Zo kunt u zich volledig op de gasten richten om ervoor te zorgen dat uw borrel een stralend succes wordt. Of u nu een netwerkborrel wilt organiseren of gewoon een onderonsje met vrienden of familie, bij HiP Catering kan het allemaal!

Vraag hier uw offerte aan

Aanhef(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Opties