Select Page

Uw event van A tot Z geregeld

Eigen catering en professioneel personeel voor uw opening

Opening

Een feestelijke opening met HiP Catering

Bent u bezig met het plannen van een feestelijke event opening voor uw nieuwe bedrijfspand? En bent u op zoek naar een fijne en unieke cateringbedrijf die u kan bijstaan op deze speciale dag. HiP Catering biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment aan verrukkelijke gerechten en een professionele service om uw feestelijke bedrijfsopening of ander pand onvergetelijk te maken. Met subtiele elegantie en een culinaire verfijning brengen we de opening van uw nieuwe bedrijfspand of een ander openingsfeest naar een hoger niveau. Dus viert u binnenkort de opening van een nieuw pand of een bedrijfspand, bij HiP Catering staan we klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat uw opening nog wekenlang het gesprek van de dag zal zijn. Want een feest is pas echt geslaagd als de gasten tevreden zijn en hun buiken goed gevuld.

Bij het organiseren van een feestelijk openingsfeest zijn er tal van leuke ideeën om uit te kiezen. Van een spectaculaire lintknipsel ceremonie tot een inspirerende toespraak van de CEO, en van live muziekoptredens tot culinaire hoogstandjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het belangrijkste is dat het evenement de waarden en de identiteit van het bedrijf weerspiegelt en een positieve indruk achterlaat bij alle aanwezigen.

Kortom, het organiseren van een feestelijke event met de hulp van HiP Catering biedt een uitstekende gelegenheid om de start van een nieuw hoofdstuk te vieren en een blijvende indruk achter te laten bij alle aanwezigen.

Creatieve ideeën voor je opening met HiP Catering

Steeds vaker lijkt de tijd van gewone standaardcatering achter ons te liggen. Tegenwoordig moet catering ook aansluiten bij het concept van het evenement. Het speelt daarom een cruciale rol bij het creëren van een feestelijke en smakelijke sfeer bij een openings event. Of het nu gaat om de opening van een nieuw bedrijf of winkel, na de officiële opening van uw zaak moet er geproost worden met bubbels en een hapje. Het inschakelen van HiP Catering kan een waardevolle toevoeging zijn om de opening van uw zaak tot een succes te maken.

Met HiP Catering aan uw zijde, staan wij garant voor het creëren van een feestelijke dag. Met tal van leuke ideeën zorgen wij ervoor dat de opening van uw zaak grandioos wordt. Of het nu gaat om een spectaculair openingsfeest met live muziek, een verfijnd diner voor belangrijke gasten op uitnodiging, of een informele borrel om uw nieuwe bedrijfspand te vieren, er zijn genoeg ideeën om uw zaak feestelijk te opening.

Ook voor de verhuur van een mooie stretchtent voor de deur bent u aan het juiste adres

Een greep uit onze klanten: