Borrelhapjes voor Borrel Rotterdam, borrel Den Haag e.o.

Bent u die saaie borrels ook zo zat? Ontdek de borrelhapjes volgens HiP

Kunt u geen gezouten pinda meer zien? Vervang de traditionele borrelnootjes voor de borrel oplossingen van HiP. De liefde van uw gasten gaat tenslotte door de maag. Kies hieronder een oplossing voor de borrel van uw keuze. Direct on-line bestellen makkelijk, goedkoop en snel... HiP Catering verzorgt uw borrel Den Haag, of borrel Rotterdam en de wijde omgeving. Dus kies Hip voor borrel Rotterdam en borrel Den Haag (borrelhapjes Den Haag)!

Kaas en worst

 

borrelhapjes_kaas en worstDiverse overheerlijke worstsoorten zoals: serranoham, salami, chorizo gecombineerd met echte verse boeren kaassoorten van Kaasboerderij "Cornelishoeve" uit Lekkerkerk. Vers van het land!

Met olijven, chili- en mosterdsaus.

 

 


Saté Bestellen

 

borrelhapjes_sate

  • Heerlijke yakatori saté in een hotpot met marinade.
  • kipsaté in een hotpot met pindasaus.
  • varkenshaas saté in een hotpot met pindasaus

Lekker makkelijk, alleen de stekker 2 uur voor het feest in het stopcontact en klaar is kees. Eventueel kunt u er ook nog brood, borden en meubilair bij bestellen. (lees meer >>)

 

 

 


Amusehapjes bestellen

 

Zet uw gasten in het zonnetje met de luxe amuse borrelhapjes van HiP-Catering. Handig te vervoeren, handig op te bergen en handig te serveren. (lees meer >>)

Wij bieden onze amusehapjes in verschillende variaties aan:

 

borrelhapjes_amuse

 

borrelhapjes_amuse plus hapjes

 

luxe borrelhapjes  luxe plus borrelhapjes 

 

 


Walking Dinner bestellen

 

borrelhapjes_walking dinnerEen walking dinner is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. Deze vorm van dineren is tegenwoordig erg populair bij bedrijfsfeesten, kerstborrels, nieuwjaarsborrels of personeelsuitjes maar ook voor particulieren is het een unieke uitkomst. 

De gerechtjes worden op trendy servies en bij iedere gang op een verschillende manier aan uw gasten geserveerd. Zo komen er glaasjes, amuselepels, hippe prikkers en schoteltjes voorbij. 

Een echte eyecatcher voor uw borrel of feest! (lees meer >>)

Voor een persoonlijk advies op maat voor uw borrel Rotterdam of borrel Den Haag  kunt u contact met ons opnemen. Ook indien u direct wil bestellen of nog wat meer informatie wenst.

 

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel