Select Page

Overig

Wat is Full service formule?

Dit houdt in dat alles geregeld wordt bij de borrel. buffet of barbecue. Alles is inclusief. Dus bij de borrel is al het glaswerk, de bar, biertap en alles wat u verder nodig heeft inclusief. Bij de barbecue zijn de borden, bestek, barbecue, servetten en zelfs de afwas inbegrepen en bij het buffet is ook alles inbegrepen zoals o.a. de warmhoudbakken (chafers) en brandgel. U hoeft dus ten alle tijden alleen maar ruimte te maken voor ons, de rest regelen wij.

Verse producten

Al onze producten komen iedere dag vers binnen. De groenten boer, de slager, de visboer en de groothandel. Alles komt iedere dag bij ons binnen, dus alles is dagvers! De producten worden vervolgens door onze professionele koks verwerkt en dezelfde dag ligt het eten bij u op het bord. 

Kunnen we bij jullie ook een kok inhuren?

Dit is mogelijk voor groepen vanaf 50 personen en hangt af van de dag en tijdstip. Vul u ons contactformulier in, wij nemen daarna contact met u op.

Is het mogelijk om dranken bij de catering te bestellen?

Het is mogelijk een drank arrangement aan uw catering toe te voegen. Kiest u na het bestellen van uw lunch, buffet of barbecue voor “verder winkelen” en selecteer bij “Catering” de optie “Borrel“. U vindt hier verschillende “basis borrel arrangementen” die u kan toevoegen aan uw bestelling. Deze arrangementen worden zonder personeel geleverd. Indien u de borrel volledig verzorgd wilt hebben, moet u het “onbeperkt borrel arrangement” hebben. Dit kunt u niet toevoegen aan de bestelling. Hiervoor maken wij een offerte voor u.

Klikt u hier om een offerte voor een onbeperkt borrel arrangement te ontvangen.

Kunnen we ook meubilair en een tent huren bij de catering?

Het is mogelijk om diverse zaken bij ons te huren voor uw catering. Als u de stappen van het bestelproces volgt, komt u vanzelf de verschillende opties tegen (veld 3).

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

Onze Algemene Voorwaarden kunt u hier vinden.