Select Page

Betalen

Kan ik "op rekening" betalen?

Dit is niet mogelijk. Onze betaalvoorwaarden zijn dat voor bedragen onder € 1.000,- het gehele bedrag minimaal 24 uur voor de catering op onze rekening moet staan. Voor bedragen boven € 1.000,- geldt dit voor 50% van de gehele factuur incl. btw. Voor het restant hanteren wij een betaaltermijn van uiterlijk 14 dagen.

Wij versturen de PDF factuur digitaal, let er dus wel op bij het invullen van het mailadres dat daar ook de factuur naartoe gaat.

Ik wil graag een BTW factuur, kan dat?

Ja, de factuur wordt automatisch bij de bevestiging per mail naar u verstuurd.

Ik heb een kortingscode, hoe kan ik die verzilveren?

Als u een kortingscode heeft ontvangen kunt u die bij [ KORTINGSCODE ] in de check-out invoeren. De korting wordt dan automatisch verrekend met uw bestelling.

Hoe ontvang ik een kortingscode?

U kunt een kortingscode ontvangen als u een positieve review heeft geplaatst bij Kiyoh (via onze website of scan de QR code op onze bestelboxen) of via onze direct mailingen, dit kan via de post of digitaal in uw mailbox zijn. Geen kortingscode ontvangen? stuur dan een bericht naar onze klantenservice en vraag uw code aan.

kan ik korting krijgen voor grote aantallen?

Als u bestelt voor een groep van 100 personen of meer kunt u een offerte aanvragen, wij kunnen dan een aangepaste prijs voorstellen.