Select Page

Lunch

Wat kan ik allemaal voor de lunch bestellen?

Wij bieden vergaderboxen, lunchpakketten, lunchbuffetten en brunch buffetten aan. De vergaderbox is een kartonnen catering doos waar de broodjes in verzameld zijn. Bij de lunchpakketten is de lunch per persoon verpakt zodat dit meegenomen kan worden op voor bijvoorbeeld een buitenactiviteit. Ook bieden we een tweetal buffetten aan de lunch, bij het basis lunch buffet kunt u zelf de broodjes beleggen en bij het luxe lunch buffet zijn de broodjes reeds belegd. Het brunch buffet is een zeer uitgebreid buffet welke we ook in een kerst en paas variant aanbieden.

Wat kan ik allemaal bij een vergaderbox bij bestellen?

Je krijgt bij de vergaderbox twee zachte belegde broodjes met kaas en vleeswaren. Als extra kan je bij bestellen: een flesje water, een halve liter melk, sinaasappelsap, smoothie, krentenbol, handfruit, bakje vers fruit salade en een candybar.

Wat kan ik allemaal bij een lunchpakket bij bestellen?

Je krijgt bij het luchpakket twee zachte belegde broodjes met kaas en vleeswaren. Als extra kan je bij bestellen: een flesje water, een halve liter melk, sinaasappelsap, smoothie, krentenbol, handfruit, bakje vers fruit salade en een candybar.

Kan ik ook een lunch op een ander tijdstip bestellen?

Ja, dat kan. Je kan de buffetten, lunchpakketten en vergaderbox op ieder gewenst tijdstip bestellen.

 

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen en allergieën?

Ja, dat kan. Wij houden zo veel mogelijk rekening met dieetwensen en allergieën. Bij “Wat zit er in de producten?” kunt u de voedingswaarden en allergenen informatie vinden. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen.

Wat zit er in de producten?