Catering Krimpen aan de Lek

 

Samen eten is samen genieten!   hip party catering 


buffet catering Krimpen aan de Lekbarbecue catering Krimpen aan de Lekreceptie_borrel_drank_catering Krimpen aan de Lek

borrelhapjes catering Krimpen aan de Leklunch catering Krimpen aan de Lekwalking dinner catering Krimpen aan de Lek

 

Maak kennis met de "one-stop-shopping" van Catering Krimpen aan de Lek

Voor de particulier of de zakelijke klant, Catering Krimpen aan de Lek is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering Krimpen aan de Lek haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Krimpen aan de Lek van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Een compleet huwelijksfeest of een bedrijfsuitje kunnen wij ook voor u verzorgen.

Van 10 tot 1000 personen, HiP Catering Krimpen aan de Lek is uw partner!   

 

catering bezorgen Krimpen aan de Lek

Bezorggebied

 

catering Krimpen aan de Lek_homecatering Krimpen aan de Lek_offertecatering Krimpen aan de Lek_contactcatering Krimpen aan de Lek_mail

Met een gezellige barbecueborrelbuffetwalking dinner of lunch met collega's of vrienden en familie aan tafel. Dit betekent echter ook veel regelen, boodschappen en als iedereen naar huis is... rest nog de afwas!

Dit is allemaal niet meer nodig... HiP Catering!

 

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel