Catering Bergschenhoek

Bergschenhoek maakt sinds 2007 onderdeel uit van de gemeente Lansingerland. Ten zuidoosten van de woonkern, langs de rivier de Rotte bevindt zich een groot natuur- en recreatiegebied, het Hoge en Lage Bergse Bos, met een onder meer een opvallende skihelling, een klimwand van 34 meter hoog, een mountainbikeparcours en een golfbaan. Het grondgebied wordt doorsneden door de HSL-Zuid, die eind december 2009 operationeel werd. Het Annie M.G. Schmidtpark wordt gerealiseerd langs de HSL-doorsnijding.

Samen eten is samen genieten!   hip party catering 


buffet catering Bergschenhoekbarbecue catering Bergschenhoekreceptie_borrel_drank_catering Bergschenhoek

borrelhapjes catering Bergschenhoeklunch catering Bergschenhoekwalking dinner catering Bergschenhoek

 

Maak kennis met de "one-stop-shopping" van Catering Bergschenhoek

Voor de particulier of de zakelijke klant, HiP Catering Bergschenhoek is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering Bergschenhoek haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Bergschenhoek van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Een compleet huwelijksfeest of een bedrijfsuitje kunnen wij ook voor u verzorgen.

Van 10 tot 1000 personen, HiP Catering Bergschenhoek is uw partner!   

 

catering bezorgen Bergschenhoek

Bezorggebied

 

catering Bergschenhoek_homecatering Bergschenhoek_offertecatering Bergschenhoek_contactcatering Bergschenhoek_mail

Met een gezellige barbecueborrelbuffetwalking dinner of lunch met collega's of vrienden en familie aan tafel. Dit betekent echter ook veel regelen, boodschappen en als iedereen naar huis is... rest nog de afwas!

Dit is allemaal niet meer nodig... HiP Catering!

 

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel