Catering Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs is een plaats en een voormalige ambachtsheerlijkheid en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Op 1 januari 2007 is de gemeente Berkel en Rodenrijs samengegaan met de gemeenten Bergschenhoek en Bleiswijk in de nieuwe gemeente Lansingerland. De plaats Berkel en Rodenrijs telt 28.712 inwoners (1 januari 2015).

Samen eten is samen genieten!   hip party catering 


buffet catering Berkel en Rodenrijsbarbecue catering Berkel en Rodenrijsreceptie_borrel_drank_catering Berkel en Rodenrijs

borrelhapjes catering Berkel en Rodenrijslunch catering Berkel en Rodenrijswalking dinner catering Berkel en Rodenrijs

 

Maak kennis met de "one-stop-shopping" van Catering Berkel en Rodenrijs

Voor de particulier of de zakelijke klant, HiP Catering Berkel en Rodenrijs is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering Berkel en Rodenrijs haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Berkel en Rodenrijs van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Een compleet huwelijksfeest of een bedrijfsuitje kunnen wij ook voor u verzorgen.

Van 10 tot 1000 personen, HiP Catering Berkel en Rodenrijs is uw partner!   

 

catering bezorgen Berkel en Rodenrijs

Bezorggebied

 

catering Berkel en Rodenrijs_homecatering Berkel en Rodenrijs_offertecatering Berkel en Rodenrijs_contactcatering Berkel en Rodenrijs_mail

Met een gezellige barbecueborrelbuffetwalking dinner of lunch met collega's of vrienden en familie aan tafel. Dit betekent echter ook veel regelen, boodschappen en als iedereen naar huis is... rest nog de afwas!

Dit is allemaal niet meer nodig... HiP Catering Berkel en Rodenrijs!

 

© 2010 - 2024 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel