Buffet uitleg

 

Het eten van het buffet krijgt u geleverd in gastronoom bakken. Deze bakken zitten in een isolatiecontainer met koelelementen, dus u hoeft géén ruimte in een koelkast vrij te houden, alles blijft zo minimaal 12 uur koel. Een shaving dish is een bak waarin je de maaltijd warm kunt maken, hierbij leveren wij blikjes met brandpasta. U moet  2 uur vóór aanvang de branders aan steken, hieronder staat hoe...    

buffet uitlegShaving dish

  1. onderstel (60 x 40 cm) op een stevige, (waterpas) tafel plaatsen (tafelkleed is aan te raden). Tafel(s) kunt u eventueel ook bij ons huren,
  2. meegeleverde waterbak vullen met 1 liter heet kraanwater,
  3. een gastronoombak met eten uit de koelcontainer zonder folie in de waterbak zetten,
  4. bijgeleverde deksel op de gastronoombak doen.
  5. de deksel van de brandpasta potjes afwippen met een mes, lepel, sleutel, schroevendraaier of iets dergelijks,
  6. nu kunt u de brandpasta aansteken (de gemiddelde brandtijd is circa 3 uur),
  7. twee brandpastapotjes onder de waterbak plaatsen,
  8. na ongeveer 2 uur is uw gerecht warm (af en toe doorroeren),
  9. wilt u de branders uitmaken? met de achterkant van een lepel de vlam afdekken tot de vlam dooft, de potjes kunt u weggooien.

Soepketel

buffet uitleg_hotpotSoepen worden geleverd in een elektrische warmhoudketel. Dit werkt op dezelfde manier als hierboven maar de hotpot (zoals deze ook wel wordt genoemd) werkt niet met brandpasta maar deze werkt op elektriciteit. Zorgt u daarom ervoor dat u wel een verlengsnoer in huis heeft! Deze wordt er niet bijgeleverd, maar is eventueel wel te huren. Ook bij de hotpot moet u niet teveel water gebruiken. Een klein laagje is voldoende. Op de hotpot zit een warmteregelaar zodat u zelf kunt bepalen hoe snel deze verwarmd moet worden.
     

Borden en bestek

De buffetpakketten worden standaard uitgeleverd met porseleinen borden en rvs bestek, ook zitten er voldoende opscheplepels bij uw bestelling.

Tip! De ervaring leert echter dat het verstandig is er wat extra borden en bestek bij te huren, dit voorkomt tussentijds afwassen als uw gasten nog een keer willen opscheppen.

Afwas

De afwas doen wij ook voor u. Wij leveren alles in catercontainers met een deksel, een aantal containers laten wij bij u achter waar u de vuile borden en bestek in kunt doen. Alles wordt netjes bezorgd en weer opgehaald binnen ons bezorggebied
    
Tip! Zorgt u thuis voor een aparte tafel met tafelkleed. Hier kunt u de schalen mooier op presenteren en het is makkelijk om voor iedereen op te scheppen.

Eet smakelijk!!

HiP Catering

Hier kunt u terugkeren naar ons aanbod van buffetten 

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel