Walking Dinner Rotterdam

Gelegen aan de Maas vinden we dé havenstad van Nederland, Rotterdam. De haven van Rotterdam is een van de grootste havens ter wereld en de grootste van Europa. Door het bombardement in de tweede wereldoorlog is in de stad weinigks terug te vinden van de historie. De wederopbouw heeft ervoor gezorgd dat Rotterdam is uitgegroeid tot een moderne stad. Moderne architectuur vormt een rode draad door de stad met gebouwen als het centraal station, de Markthal en de kubuswoningen. In Rotterdam hoeft u zich geen dag te vervelen, er zijn vele musea en winkels te bezoeken. Daarnaast worden er diverse evenementen georganiseerd zoals de marathon en is er veel te doen in Rotterdam Ahoy.

Walking Dinner

Een walking dinner is een compleet dinner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. Deze vorm van dineren is tegenwoordig erg populair bij bedrijfsfeesten, kerstborrels, nieuwjaarsborrels of personeelsuitjes maar ook voor particulieren is het een unieke uitkomst. U komt bij een walking dinner op een gezellige manier in contact met verschillende collega’s, vrienden of familieleden omdat u niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel blijft zitten. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog. Alle walking dinner gerechtjes samen vormen een heel diner.

walking dinner rotterdamDe gerechtjes van het walking dinner Rotterdam e.o. worden op trendy servies en bij iedere gang op een verschillende manier aan uw gasten geserveerd. Zo komen er glaasjes, amuselepels, hippe prikkers en schoteltjes voorbij. Voor een walking dinner van 6 gerechten trekt u minimaal 3 uren uit en komt qua hoeveelheid overeen met een normaal 3 gangen menu. 

De walking dinner gerechtjes zijn ook los prima te gebruiken in plaats van borrelhapjes... dit geeft uw borrel net weer wat meer uitstraling. Onze koks kunnen dan enkele geschikte gerechtjes voor u samenstellen. 

De walking dinner gerechtjes worden vers bij u op locatie klaargemaakt door onze gediplomeerde koks en vormt tevens nog een eyecatcher voor uw borrel of feest.

Ook voor dieetwensen of allergenen bent u bij HiP Catering aan het juiste adres. Verschillende medewerkers zijn in het bezit van een diploma allergenen en staan voor u klaar om u te adviseren.

walking dinner rotterdam_halalwalking dinner rotterdam_biologischwalking dinner rotterdam_glutenvrijwalking dinner rotterdam_vegetarisch

Dranken

Een walking dinner Rotterdam e.o. serveren wij in combinatie met een wijn- of drankarrangement, dus een complete invulling van uw avond. Wij bieden de dranken aan in een uitkooppakket inclusief alle benodigdheden die wij de "Full service formule"© noemen. 

Full service formule©

Met familie, vrienden en relaties genieten van een goede sfeer en heerlijk koud bier en de lekkerste wijnen, zonder te rennen en vliegen om het iedereen naar de zin te maken, doe je met onze “full service formule”©. Hierbij betaalt u een vast bedrag per gast per uur voor al uw dranken, de barkeeper en serveerster/ober zijn ook inbegrepen. U krijgt een totale verzorging van uw catering, u hoeft werkelijk nergens aan te denken zodat u zich volledig op uw gasten kunt richten.

De Full service formule© van een walking dinner Rotterdam e.o. is inclusief: huur van glazen, de afwas, opbouw van benodigdheden, barmeubel, statafels, alles GRATIS gehaald en gebracht (lees de voorwaarden >>)walking dinner rotterdam_dranken

De opening van uw winkel of kantoor, verjaardag, reünie, bruiloft, open huis, babyshower, kerstborrel en alle andere gelegenheden worden veel gezelliger met full service van HiP Catering. 

Drankarrangement

Het drankarrangement bestaat uit: bier, witte wijn, rode wijn, rosé, Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite, bronwater, bruisend bronwater, appelsap en verse jus `d orange.

Wijnarrangement 

Ook kunnen wij bij uw walking dinner een wijnarrangement aanbieden. U krijgt dan afhankelijk van de gerechtjes een bijpassende wijn. Altijd de ultime wijn-spijs combinatie. 

Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact met ons opnemen.

 


Direct on-line een walking dinner bestellen

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel