Barbecue tips

Barbecueën is populairder dan ooit. Het hele buitenleven heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt, waar het Barbecueën enorm van geprofiteerd heeft. Wanneer de zon zich maar enigzinds laat zien en de temperaturen stijgen, begint het te kriebelen. Wij willen op basis van onze ruime ervaring jullie enkele tips geven om jullie bbq een echt feestje te laten zijn.

Barbecue tips voor beginners en gevorderden

Barbecueën is voor de één iets simpels, maar voor de ander toch wat lastiger. Wij informeren je graag over onder andere het gebruik van de barbecue, veiligheid, bewaren van het eten, en hoe alles het lekkerste klaar te maken. Wij verzorgen meer dan 400 cateringen per jaar, en hebben dus enige recht van spreken. Ook hebben wij gediplomeerde koks in dienst die alles van het grillen afweten en dit graag met jullie delen. Zo draait het bij het Barbecueën om aandacht en geduld. Voor je begint met grillen moet je de tafel niet te vol met eten zetten. Je gasten zitten anders al vol voordat het eerst stukje van de barbecue komt.

Barbecue tips voor het bereiden van vlees

Het rooster moet ingesmeerd worden met olijfolie en laat nu de grill gloeiend heet worden. Begin met het vlees of vis wat het eerst klaar is, bijvoorbeeld saté of scampi's. Zorg ervoor dat er niet te veel overtollige marinade aan het vlees zit, deb desnoods het overtollige eraf. let op met vette stukken vlees. Als het vet in het vuur komt kan dat voor vlammen zorgen. Voorkom dat het vlees aanbrandt. Vlees dat verbrand is, is niet lekker en ook nog ongezond. Zorg ervoor dat je de verbrande stukken van het vlees snijdt.

Voor meer informatie over het bereiden van barbecue vlees of het schoonmaken van de barbecue, lees dan snel onderstaande barbecue tips:

 

catering_bezorgen_homeborrel_receptieaanvullingen buffetverhuurcatering_bezorgen_offertecatering_bezorgen_contactcatering_bezorgen_mail

© 2010 - 2024 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel