Barbecue vlees

Zonder een goed stuk vlees voor de barbecue, is er geen geslaagde barbecue. Daarom kun je bij HiP barbecue. kiezen uit verschillende barbecue vlees menu’s. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment en bestel een van onze heerlijke barbecue vlees menu's. Onze menu's bevatten allerlei verschillende stukken vlees van super kwaliteit. En altijd vers! Heb je al een keuze kunnen maken? Ga je voor het basis pakket, of het uitgebreidere rendement pakket met vis en vlees of wat luxer met het vlees de luxe? Met verschillende salades en sauzen.

Barbecue vlees, iedere keer afwisselend

In de zomer kunt je natuurlijk heerlijk de tuin of het bos in voor een heerlijke bbq, ook op kantoor met collega's als personeels uitje is een mogelijkheid. In de zomermaanden vullen wij onze barbecue-menu's aan met acties en actie barbecue menu's. Dit zorgt voor een beetje variatie in het vlees, de sauzen en salades. Wij willen onze gasten op deze manneer wat meer variatie geven in het aanbod bovenop de al reeds uitgebreide barbecue pakketten. Dus wil je een geslaagd barbecue feest, dan kom je automatisch bij HiP terecht. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Maar niet alleen voor een vlees barbecue kunt je bij ons terecht. Ook je vis barbecuevegetarische barbecue en halal barbecue bestel je gewoon makkelijk en simpel on-line bij HiP Catering. Zo bieden wij een heerlijke barbecue maaltijd voor iedereen!

De barbecue bij je thuis bezorgd

Wij bezorgen het barbecue vlees inclusief salades, sauzen, stokbrood, porseleinen borden, RVS bestek en barbecue met gasfles in veel gevallen gratis bij je thuis. Wij bezorgen in heel Zuid Holland en in veel gebieden zelfs gratis. Geef bij de bestelling gewoon aan wanneer en hoe laat je de bestelling thuis bezorgd wilt hebben, dan houden wij hier rekening mee. Wanneer je lekker hebt gegeten van ons barbecue vlees, salades en sauzen kan alle vuile vaat gewoon in de achtergebleven kratten, de afwas doen wij! Onze chauffeur komt alles op de afgesproken datum en tijd weer ophalen. De tijd van het ophalen kan je afspreken met de chauffeur die alles komt brengen, dit is vaak ook degene die alles weer op komt halen.

 

catering_bezorgen_homeborrel_receptieaanvullingen buffetverhuurcatering_bezorgen_offertecatering_bezorgen_contactcatering_bezorgen_mail

© 2010 - 2023 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel