Catering Strijen​

Samen eten is samen genieten!

Gaat u een bijeenkomst organiseren, en bent u hierbij op zoek naar een cateringbedrijf in de Hoeksche Waard? Schakel dan de diensten in van HiP Catering Strijen.

Bij Hip Catering staan wij bekend om onze eerlijke dienstverlening, en bieden wij tevens een totaalservice met een persoonlijke noot.

U kunt terecht bij catering Strijen voor al uw evenementen vanaf 10 tot 1000 personen!

Ons team bereidt en verpakt alle overheerlijke gerechten onder strenge hygiëneregels. Bovendien maken wij alleen gebruik van dagverse kwaliteitsproducten, waardoor u er verzekerd van bent dat uw gasten zullen genieten van heerlijk eten, wat nog vaak ter sprake zal komen.

HiP Catering biedt eindeloze mogelijkheden. Wilt u iets eenvoudigs, zoals alleen een barbecue, een buffet of gourmet? Geen enkel probleem.

Organiseert u een groots evemenent, zoals een bedrijfsuitje of een huwelijksfeest, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een brede service aan. Zo is het ook mogelijk om via HiP Catering bediening in te schakelen en een kok. Ook verzorgen wij graag de dranken voor u.

Heeft u een partytent nodig? Dan kunt u deze mee laten nemen in de offerte.

Aarzel niet langer en neem contact op met HiP Catering, uw catering partner voor al uw particuliere en bedrijfsevenementen!

Van 10 tot 1000 personen, HiP Catering is uw partner!   

 


klik voor meer info catering info

 

buffet_cateringbarbecue_cateringverhuur_catering

borrel_receptie_drank_cateringborrelhapjes_cateringgourmet_catering

high_tea_cateringlunch_cateringwalking_dinner_catering

 


 

catering Barendrecht_homecatering Barendrecht_offertecatering Barendrecht_contactcatering Barendrecht_mail

 

 

 

© 2010 - 2024 HiP Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel