Select Page

Catering Achthuizen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Achthuizen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Achthuizen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Achthuizen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Achthuizen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Achthuizen verzorgt HiP Catering Achthuizen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Achthuizen is uw partner!

Catering Achthuizen

Buffet Achthuizen

Bent u op zoek naar een buffet in Achthuizen? HiP Catering Achthuizen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Achthuizen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Achthuizen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Achthuizen

BBQ Achthuizen

Bent u op zoek naar een BBQ in Achthuizen? HiP Catering Achthuizen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Achthuizen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Achthuizen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Achthuizen

Borrel Achthuizen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Achthuizen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Achthuizen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Achthuizen

Lunch Achthuizen

Wilt u een lunch bestellen in Achthuizen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Achthuizen.
Of het nou een luxe lunch in Achthuizen betreft of een gewone lunch in Achthuizen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Achthuizen tot een walking lunch in Achthuizen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Achthuizen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Achthuizen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Achthuizen aan het juiste adres.

Catering Achthuizen
Catering Achthuizen

Over Achthuizen

Achthuizen is een klein dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 1.075 inwoners (2021).

In oude archieven wordt Achthuizen soms genoemd als gehucht nabij Ooltgensplaat. De naam Achthuizen zou afkomstig zijn van een gebouw dat in het dorp stond en uit acht huizen bestond, bedoeld voor landarbeiders uit Noord-Brabant. Veel van die Brabantse seizoenarbeiders bleven op deze plek wonen. Dit verklaart waarom het dorp grotendeels katholiek was en nog steeds is.