Select Page

Catering Ameide

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Ameide de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Ameide haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Ameide van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Ameide kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Ameide verzorgt HiP Catering Ameide ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Ameide is uw partner!

Catering Ameide

Buffet Ameide

Bent u op zoek naar een buffet in Ameide? HiP Catering Ameide verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Ameide. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Ameide. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Ameide

BBQ Ameide

Bent u op zoek naar een BBQ in Ameide? HiP Catering Ameide verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Ameide, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Ameide staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Ameide

Borrel Ameide

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Ameide, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Ameide, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Ameide

Lunch Ameide

Wilt u een lunch bestellen in Ameide? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Ameide.
Of het nou een luxe lunch in Ameide betreft of een gewone lunch in Ameide, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Ameide tot een walking lunch in Ameide, wij zijn uw partner!

Stretchtent Ameide

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Delft huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Delft aan het juiste adres.

Catering Ameide
Catering Ameide

Over Ameide

Ameide (Alblasserwaards: Termei) is een kleine stad en voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt in het noordoosten van de Alblasserwaard en heeft ongeveer 3.075 inwoners (2021). Ameide wordt in het noorden door de rivier de Lek en in het oosten door de Oude Zederik begrensd. Aan de noordwestkant grenst Tienhoven aan de Lek aan Ameide. Ameide en Tienhoven aan de Lek vormen een eenheid binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Onderdeel van Ameide is de buurtschap Sluis. Naar alle waarschijnlijkheid is Ameide de oudste nederzetting in de Alblasserwaard en behoorde het tot de oudste steden van Holland.