Select Page

Catering Den Bommel

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Den Bommel de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Den Bommel haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Den Bommel van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Den Bommel kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Den Bommel verzorgt HiP Catering Den Bommel ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Den Bommel is uw partner!

Catering Den Bommel

Buffet Den Bommel

Bent u op zoek naar een buffet in Den Bommel? HiP Catering Den Bommel verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Den Bommel. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Den Bommel. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Den Bommel

BBQ Den Bommel

Bent u op zoek naar een BBQ in Den Bommel? HiP Catering Den Bommel verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Den Bommel, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Den Bommel staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Den Bommel

Borrel Den Bommel

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Den Bommel, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Den Bommel, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Den Bommel

Lunch Den Bommel

Wilt u een lunch bestellen in Den Bommel? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Den Bommel.
Of het nou een luxe lunch in Den Bommel betreft of een gewone lunch in Den Bommel, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Den Bommel tot een walking lunch in Den Bommel, wij zijn uw partner!

Stretchtent Den Bommel

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Den Bommel huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Den Bommel aan het juiste adres.

Catering Den Bommel
Catering Den Bommel

Over Den Bommel

Den Bommel is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Van 1811 tot 1966 was het een zelfstandige gemeente. Den Bommel telde 1729 inwoners in januari 2006 en 1.705 op 1 januari 2021.

In 1481 ontstond de heerlijkheid Sint Adolfsland. Van 1526 tot en met 1530 werd dit gebied bedijkt en werd er een uitwateringssluis naar het Haringvliet aangelegd. Hier is Den Bommel ontstaan. De inwoners waren voornamelijk vissers op zalm en steur. Later ging men zich op de landbouw richten. In 1647 werd een eigen kerk gebouwd – tot dan kerkten de inwoners in Ooltgensplaat. Een afbeelding van deze kerk kwam later in het gemeentewapen te staan. Tot 1811 viel Den Bommel bestuurlijk gezien onder Ooltgensplaat. In dat jaar werd het een zelfstandige gemeente, tot 1966 toen de gemeenten Oude-Tonge, Ooltgensplaat en Den Bommel werden samengevoegd tot de gemeente Oostflakkee. In 2013 werd Den Bommel onderdeel van de gemeente Goeree-Overflakkee.

Bij de watersnood van 1953 vielen in Den Bommel negen slachtoffers.