Select Page

Catering Dirksland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Dirksland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Dirksland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Dirksland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Dirksland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Dirksland verzorgt HiP Catering Dirksland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Dirksland is uw partner!

Catering Dirksland

Buffet Dirksland

Bent u op zoek naar een buffet in Dirksland? HiP Catering Dirksland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Dirksland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Dirksland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Dirksland

BBQ Dirksland

Bent u op zoek naar een BBQ in Dirksland? HiP Catering Dirksland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Dirksland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Dirksland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Dirksland

Borrel Dirksland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Dirksland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Dirksland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Dirksland

Lunch Dirksland

Wilt u een lunch bestellen in Dirksland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Dirksland.
Of het nou een luxe lunch in Dirksland betreft of een gewone lunch in Dirksland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Dirksland tot een walking lunch in Dirksland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Dirksland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Dirksland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Dirksland aan het juiste adres.

Catering Dirksland
Catering Dirksland

Over Dirksland

Dirksland  is een plaats en voormalige gemeente in de gemeente Goeree-Overflakkee in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, op het eiland Goeree-Overflakkee. Het dorp heeft ongeveer 5.930 inwoners. Dirksland heeft een eigen ziekenhuis, het Van Weel-Bethesda-ziekenhuis. Dit ziekenhuis heeft een belangrijke functie voor de gezondheidszorg op Goeree-Overflakkee en de omliggende gebieden. Tot 1 januari 2013 was Dirksland een zelfstandige gemeente.

De overige kernen van de voormalige gemeente waren van 1966 tot en met 2012 Herkingen en Melissant.