Select Page

Catering Goedereede

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Goedereede de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Goedereede haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Goedereede van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Goedereede kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Goedereede verzorgt HiP Catering Goedereede ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Goedereede is uw partner!

Catering Goedereede

Buffet Goedereede

Bent u op zoek naar een buffet in Goedereede? HiP Catering Goedereede verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Goedereede. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Goedereede. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Goedereede

BBQ Goedereede

Bent u op zoek naar een BBQ in Goedereede? HiP Catering Goedereede verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Goedereede, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Goedereede staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Goedereede

Borrel Goedereede

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Goedereede, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Goedereede, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Goedereede

Lunch Goedereede

Wilt u een lunch bestellen in Goedereede? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Goedereede.
Of het nou een luxe lunch in Goedereede betreft of een gewone lunch in Goedereede, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Goedereede tot een walking lunch in Goedereede, wij zijn uw partner!

Stretchtent Goedereede

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Goedereede huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Goedereede aan het juiste adres.

Catering Goedereede
Catering Goedereede

Over Goedereede

Goedereede is een stadje en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het stadje telt circa 2.295 inwoners en is gelegen op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee, het voormalige eiland Goeree (oude benaming: Westvoorn). Tot 31 december 2012 vormde Goedereede met de dorpen Ouddorp en Stellendam een zelfstandige gemeente. Sindsdien maakt het gebied deel uit van de gemeente Goeree-Overflakkee.

De geschiedenis van Goedereede gaat terug tot de Romeinse tijd toen er ten noordwesten van het huidige stadje al sprake was van een belangrijke havennederzetting. Archeologen vonden in de jaren vijftig en tachtig van de twintigste eeuw in de polder De Oude Oostdijk veel Romeins materiaal in de bodem. Onderzoek naar dit materiaal heeft uitgewezen dat Goedereede in de Romeinse tijd een doorvoerhaven was van producten uit het gehele westelijke deel van het Romeinse Rijk. De haven stond in verbinding met de castella langs de Rijn en diende vermoedelijk ter ondersteuning van het Romeinse leger. De Romeinseweg herinnert aan het Romeinse verleden van Goedereede.

Ten noordwesten van de vindplaats heeft mogelijk een kustverdedigingsfort gelegen. Dit fort kwam in de zeventiende eeuw bij een storm bloot te liggen, maar is vervolgens in de golven verdwenen. In de volksmond wordt deze plek ‘De Ouwe Waerelt’ genoemd.