Select Page

Catering Heerjansdam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Heerjansdam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Heerjansdam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Heerjansdam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Heerjansdam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Heerjansdam verzorgt HiP Catering Heerjansdam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Heerjansdam is uw partner!

Catering Heerjansdam

Buffet Heerjansdam

Bent u op zoek naar een buffet in Heerjansdam? HiP Catering Heerjansdam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Heerjansdam. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Heerjansdam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Heerjansdam

BBQ Heerjansdam

Bent u op zoek naar een BBQ in Heerjansdam? HiP Catering Heerjansdam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Heerjansdam, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Heerjansdam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Heerjansdam

Borrel Heerjansdam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Heerjansdam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Heerjansdam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Heerjansdam

Lunch Heerjansdam

Wilt u een lunch bestellen in Heerjansdam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Heerjansdam.
Of het nou een luxe lunch in Heerjansdam betreft of een gewone lunch in Heerjansdam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Heerjansdam tot een walking lunch in Heerjansdam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Heerjansdam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Heerjansdam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Heerjansdam aan het juiste adres.

Catering Heerjansdam
Catering Heerjansdam

Over Heerjansdam

Heerjansdam is een dorp ten noorden van de Oude Maas in de Zwijndrechtse Waard in Zuid-Holland en onderdeel van de gemeente Zwijndrecht, maar leunt wat betreft voorzieningen ook sterk op de gemeente Barendrecht. Heerjansdam was een zelfstandige gemeente totdat het op 1 januari 2003 onderdeel werd van de gemeente Zwijndrecht; het had op dat moment 3590 inwoners en een oppervlakte van 6,39 km². Het voormalige raadhuis is een modern gebouw uit 1958. Het is gebouwd naar een ontwerp van architect L. de Jonge.