Select Page

Catering Hekelingen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hekelingen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hekelingen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hekelingen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hekelingen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hekelingen verzorgt HiP Catering Hekelingen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hekelingen is uw partner!

Catering Hekelingen

Buffet Hekelingen

Bent u op zoek naar een buffet in Hekelingen? HiP Catering Hekelingen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hekelingen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hekelingen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hekelingen

BBQ Hekelingen

Bent u op zoek naar een BBQ in Hekelingen? HiP Catering Hekelingen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hekelingen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hekelingen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hekelingen

Borrel Hekelingen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hekelingen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hekelingen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hekelingen

Lunch Hekelingen

Wilt u een lunch bestellen in Hekelingen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hekelingen.
Of het nou een luxe lunch in Hekelingen betreft of een gewone lunch in Hekelingen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hekelingen tot een walking lunch in Hekelingen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hekelingen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hekelingen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hekelingen aan het juiste adres.

Catering Hekelingen
Catering Hekelingen

Over Hekelingen

Hekelingen is een dorp en voormalige gemeente op het eiland Putten, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De oudste nog bestaande gesigneerde luidklok van Nederland (gesmeed in 1285) werd geluid in de eerste (niet meer bestaande) kerk van Hekelingen. Deze luidklok bevindt zich vanaf 1916 in het Rijksmuseum te Amsterdam. Sinds de 19e eeuw vaart er een veerpont tussen Hekelingen en Nieuw-Beijerland in de Hoeksche Waard, die tegenwoordig de enige autoverbinding is over het Spui.

Hekelingen heeft een eigen voetbalvereniging: VV Hekelingen.