Select Page

Catering Hoogvliet

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hoogvliet de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hoogvliet haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hoogvliet van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hoogvliet kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hoogvliet verzorgt HiP Catering Hoogvliet ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hoogvliet is uw partner!

Catering Hoogvliet

Buffet Hoogvliet

Bent u op zoek naar een buffet in Hoogvliet? HiP Catering Hoogvliet verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hoogvliet. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hoogvliet. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hoogvliet

BBQ Hoogvliet

Bent u op zoek naar een BBQ in Hoogvliet? HiP Catering Hoogvliet verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hoogvliet, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hoogvliet staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hoogvliet

Borrel Hoogvliet

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hoogvliet, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hoogvliet, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hoogvliet

Lunch Hoogvliet

Wilt u een lunch bestellen in Hoogvliet? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hoogvliet.
Of het nou een luxe lunch in Hoogvliet betreft of een gewone lunch in Hoogvliet, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hoogvliet tot een walking lunch in Hoogvliet, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hoogvliet

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hoogvliet huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hoogvliet aan het juiste adres.

Catering Hoogvliet
Catering Hoogvliet

Over Hoogvliet

Hoogvliet is een bestuurscommissiegebied binnen de gemeente Rotterdam. In de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) is Hoogvliet een aparte woonplaats in de gemeente Rotterdam.

Hoogvliet is een voormalig dorp en gemeente in Zuid-Holland. De oudste vermelding van Hoogvliet – in vroeger eeuwen Oedenvliet, Oudenvliet en Odenvliet genoemd – dateert van 26 mei 1326 (Archief heren Van Putten & Strijen inv. nr. 144). Het is genoemd naar Oda (Oede) van Putten, middelste van drie dochters van Heer Nicolaas III van Putten en zijn vrouw, Vrouwe Aleida van Strijen, die dit gebied als bruidsschat meekreeg bij haar huwelijk in 1315 met Willem IV van Horne. Tot 1811 bleef Hoogvliet een zelfstandige ambachtsheerlijkheid. Van 1811 tot 1818 behoorde Hoogvliet tot de gemeente Poortugaal. Van 1818 tot 1934 was Hoogvliet (weer) een zelfstandige gemeente, die de laatste decennia van haar zelfstandigheid een burgemeester deelde met het dorp Pernis.