Select Page

Catering Kaag

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Kaag de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Kaag haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Kaag van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Kaag kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Kaag verzorgt HiP Catering Kaag ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Kaag is uw partner!

Catering Kaag

Buffet Kaag

Bent u op zoek naar een buffet in Kaag? HiP Catering Kaag verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Kaag. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Kaag. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Kaag

BBQ Kaag

Bent u op zoek naar een BBQ in Kaag? HiP Catering Kaag verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Kaag, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Kaag staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Kaag

Borrel Kaag

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Kaag, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Kaag, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Kaag

Lunch Kaag

Wilt u een lunch bestellen in Kaag? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Kaag.
Of het nou een luxe lunch in Kaag betreft of een gewone lunch in Kaag, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Kaag tot een walking lunch in Kaag, wij zijn uw partner!

Stretchtent Kaag

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Kaag huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Kaag aan het juiste adres.

Catering Kaag
Catering Kaag

Over Kaag

Kaag, lokaal ook veelvuldig aangeduid als De Kaag is een dorp in de gemeente Kaag en Braassem, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het is gelegen op het Kagereiland in de Kagerplassen.