Select Page

Catering Krimpenerwaard

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Krimpenerwaard de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in de Krimpenerwaard haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Krimpenerwaard van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Krimpenerwaard kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Krimpenerwaard verzorgt HiP Catering Krimpenerwaard ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Krimpenerwaard is uw partner!

Catering Krimpenerwaard

Buffet Krimpenerwaard

Bent u op zoek naar een buffet in de Krimpenerwaard? HiP Catering Krimpenerwaard verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in de Krimpenerwaard. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Krimpenerwaard. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Krimpenerwaard

BBQ Krimpenerwaard

Bent u op zoek naar een BBQ in de Krimpenerwaard? HiP Catering Krimpenerwaard verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in de Krimpenerwaard, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Krimpenerwaard staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Krimpenerwaard

Borrel Krimpenerwaard

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in de Krimpenerwaard, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in de Krimpenerwaard, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Krimpenerwaard

Lunch Krimpenerwaard

Wilt u een lunch bestellen in de Krimpenerwaard? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in de Krimpenerwaard.
Of het nou een luxe lunch in de Krimpenerwaard betreft of een gewone lunch in de Krimpenerwaard, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in de Krimpenerwaard tot een walking lunch in de Krimpenerwaard, wij zijn uw partner!

Stretchtent Krimpenerwaard

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Krimpenerwaard huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Krimpenerwaard aan het juiste adres.

Catering Krimpenerwaard
Catering Krimpenerwaard

Over de Krimpenerwaard

Krimpenerwaard is sinds 1 januari 2015 een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Deze gemeente is een samenvoeging van de gemeenten Nederlek, Ouderkerk, Vlist, Bergambacht en Schoonhoven. In de betreffende herindelingswet is de naam vastgesteld op Krimpenerwaard. Voordat de nieuwe gemeente een feit was, werd de werknaam K5-gemeenten gehanteerd.

De gemeente omvat het merendeel van het landschap de Krimpenerwaard. Krimpen aan den IJssel is echter buiten de nieuwe gemeente gebleven, omdat deze plaats sterk op Rotterdam is georiënteerd. Een gebied ten zuiden van Gouda in de Krimpenerwaard nabij Stolwijkersluis behoort sinds 1964 bij de gemeente Gouda. Anderzijds ligt een deel van Haastrecht binnen de gemeente, maar buiten de Krimpenerwaard. Dat laatste geldt ook voor de oostzijde van Vlist en Bonrepas en de wijk Schoonhoven-Oost. De gemeente Krimpenerwaard omvat de woonplaatsen: Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lageweg, Lekkerkerk, Opperduit, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Schuwacht, Stolwijk, Vlist en Willige Langerak (gedeeltelijk).