Select Page

Catering Langeraar

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Langeraar de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Langeraar haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Langeraar van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Langeraar kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Langeraar verzorgt HiP Catering Langeraar ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Langeraar is uw partner!

Catering Langeraar

Buffet Langeraar

Bent u op zoek naar een buffet in Langeraar? HiP Catering Langeraar verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Delft. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Langeraar. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Langeraar

BBQ Langeraar

Bent u op zoek naar een BBQ in Langeraar? HiP Catering Langeraar verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Langeraar, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Langeraar staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Langeraar

Borrel Langeraar

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Langeraar, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Langeraar, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Langeraar

Lunch Langeraar

Wilt u een lunch bestellen in Langeraar? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Langeraar.
Of het nou een luxe lunch in Langeraar betreft of een gewone lunch in Langeraar, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Langeraar tot een walking lunch in Langeraar, wij zijn uw partner!

Stretchtent Langeraar

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Langeraar huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Langeraar aan het juiste adres.

Catering Langeraar
Catering Langeraar

Over Langeraar

Langeraar is een dorp in de gemeente Nieuwkoop, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 2510 inwoners (2012).

Het dorp is gelegen in het noordwesten van de gemeente Nieuwkoop, ten zuiden van de Wassenaarsche Polder en aan de drie Langeraarsche Plassen.

Langeraar was aanvankelijk gevestigd op de plaats waar nu het dorp Ter Aar ligt. Dit eerste Langeraar werd in 1788 na een dijkdoorbraak verlaten en opnieuw opgebouwd nabij de Langeraarsche Plassen. Deze plassen zijn ontstaan door het uitgraven van veen om turf te winnen. Op de plek van het oude Langeraar kwam later toch weer een dorp, dat de naam Ter Aar kreeg.