Select Page

Catering Leerbroek

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Leerbroek de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Leerbroek haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Leerbroek van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Leerbroek kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Leerbroek verzorgt HiP Catering Leerbroek ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Leerbroek is uw partner!

Catering Leerbroek

Buffet Leerbroek

Bent u op zoek naar een buffet in Leerbroek? HiP Catering Leerbroek verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Leerbroek. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Leerbroek. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Leerbroek

BBQ Leerbroek

Bent u op zoek naar een BBQ in Leerbroek? HiP Catering Leerbroek verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Leerbroek, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Leerbroek staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Leerbroek

Borrel Leerbroek

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Leerbroek, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Leerbroek, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Leerbroek

Lunch Leerbroek

Wilt u een lunch bestellen in Leerbroek? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Leerbroek.
Of het nou een luxe lunch in Leerbroek betreft of een gewone lunch in Leerbroek, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Leerbroek tot een walking lunch in Leerbroek, wij zijn uw partner!

Stretchtent Leerbroek

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Leerbroek huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Leerbroek aan het juiste adres.

Catering Leerbroek
Catering Leerbroek

Over Leerbroek

Leerbroek is een dorp in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Dorp en ommeland telde in 2021 ongeveer 1.565 inwoners en heeft 543 woningen.

Leerbroek dankt de naam aan de oude waterloop de Leede. Broek komt van moeras. Leerbroek is dus in feite een samenvoeging van Moeras aan de Leede. De ‘Leede’ komt hier en daar nog naar voren. De oude waterloop bestaat nog altijd, maar lijkt nu niet veel meer dan een sloot. In Leerbroek/Leerdam (Dam aan de Leede) bestaat nog altijd de weg genaamd ‘Recht van ter Leede’. Verder is het bekende verzorgingstehuis ‘Huis ter Leede’ in Leerdam ook nog een herinnering aan de oude waterloop.