Select Page

Catering Leimuiden

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Leimuiden de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Leimuiden haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Leimuiden van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Leimuiden kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Leimuiden verzorgt HiP Catering Leimuiden ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Leimuiden is uw partner!

Catering Leimuiden

Buffet Leimuiden

Bent u op zoek naar een buffet in Leimuiden? HiP Catering Leimuiden verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Leimuiden. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Leimuiden. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Leimuiden

BBQ Leimuiden

Bent u op zoek naar een BBQ in Leimuiden? HiP Catering Leimuiden verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Leimuiden, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Leimuiden staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Leimuiden

Borrel Leimuiden

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Leimuiden, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Leimuiden, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Leimuiden

Lunch Leimuiden

Wilt u een lunch bestellen in Leimuiden? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Leimuiden.
Of het nou een luxe lunch in Leimuiden betreft of een gewone lunch in Leimuiden, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Leimuiden tot een walking lunch in Leimuiden, wij zijn uw partner!

Stretchtent Leimuiden

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Leimuiden huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Leimuiden aan het juiste adres.

Catering Leimuiden
Catering Leimuiden

Over Leimuiden

Leimuiden is een Nederlands dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Kaag en Braassem. Leimuiden ligt tussen de Braassemermeer en de Westeinderplassen aan de Ringvaart en de Drecht. Leimuiden ligt midden in het Groene Hart ten noorden van Alphen aan den Rijn.

LiethemutonLeijthemutheLeithemuthaLaymuienLeimuijenLemuydenLeijmuijdenLeymuiden of Leimuiden, heeft de betekenis van: de monding van de Lede, Lei of Liethe. Het is niet zeker of de rivier de Lede daadwerkelijk hier, of verder noordelijk (ter plaatse van het toenmalige eiland Beinsdorp) heeft gelopen, en dat de bewoners daar, na overstroming van hun woongebied zijn vertrokken naar de locatie van het huidige Leimuiden.

Divers kaartmateriaal uit de 17e eeuw laat een watertje, Oude Leymuyden genoemd, evenwijdig aan de Herenweg uitmondend in de Drecht, zien.