Select Page

Catering Lexmond

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Lexmond de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Lexmond haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Lexmond van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Lexmond kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Lexmond verzorgt HiP Catering Lexmond ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Lexmond is uw partner!

Catering Lexmond

Buffet Lexmond

Bent u op zoek naar een buffet in Lexmond? HiP Catering Lexmond verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Lexmond. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Lexmond. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Lexmond

BBQ Lexmond

Bent u op zoek naar een BBQ in Lexmond? HiP Catering Lexmond verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Lexmond, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Lexmond staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Lexmond

Borrel Lexmond

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Lexmond, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Lexmond, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Lexmond

Lunch Lexmond

Wilt u een lunch bestellen in Lexmond? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Lexmond.
Of het nou een luxe lunch in Lexmond betreft of een gewone lunch in Lexmond, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Lexmond tot een walking lunch in Lexmond, wij zijn uw partner!

Stretchtent Lexmond

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Lexmond huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Lexmond aan het juiste adres.

Catering Lexmond
Catering Lexmond

Over Lexmond

Lexmond is een dorp in de gemeente Vijfheerenlanden in de provincie Utrecht. Het dorp is ontstaan aan de mond van de Laak, een riviertje dat rond 1000 de Zederik verbond met de Lek. Het woord Lexmond betekent dan ook monding van de Laak en niet zozeer monding van de Lek. Tot 1986 was Lexmond een zelfstandige gemeente.

Het dorp had in 2021 ongeveer 2.960 inwoners en ongeveer 1100 woningen. Het buitengebied is in gebruik voor de veehouderij en de fruitteelt.