Select Page

Catering Maasland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Maasland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Maasland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Maasland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Maasland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Maasland verzorgt HiP Catering Maasland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Maasland is uw partner!

Catering Maasland

Buffet Maasland

Bent u op zoek naar een buffet in Maasland? HiP Catering Maasland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Maasland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Maasland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Maasland

BBQ Maasland

Bent u op zoek naar een BBQ in Maasland? HiP Catering Maasland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Maasland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Maasland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Maasland

Borrel Maasland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Maasland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Maasland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Maasland

Lunch Maasland

Wilt u een lunch bestellen in Maasland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Maasland.
Of het nou een luxe lunch in Maasland betreft of een gewone lunch in Maasland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Maasland tot een walking lunch in Maasland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Maasland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Maasland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Maasland aan het juiste adres.

Catering Maasland
Catering Maasland

Over Maasland

Maasland is een plaats in de gemeente Midden-Delfland, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats telt 6.630 inwoners (1 januari 2021). Maasland was een zelfstandige gemeente, maar is op 1 januari 2004 met de gemeente Schipluiden gefuseerd tot de gemeente Midden-Delfland. Maasland ligt ook in de regio Westland. De inwoners van Maasland worden soms ook wel Spreeuwen genoemd.