Select Page

Catering Mariendijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Mariendijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Mariendijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Mariendijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Mariendijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Mariendijk verzorgt HiP Catering Mariendijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Mariendijk is uw partner!

Catering Mariendijk

Buffet Mariendijk

Bent u op zoek naar een buffet in Mariendijk? HiP Catering Mariendijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Mariendijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Mariendijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Mariendijk

BBQ Mariendijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Mariendijk? HiP Catering Mariendijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Mariendijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Mariendijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Mariendijk

Borrel Mariendijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Mariendijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Mariendijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Mariendijk

Lunch Mariendijk

Wilt u een lunch bestellen in Mariendijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Mariendijk.
Of het nou een luxe lunch in Mariendijk betreft of een gewone lunch in Mariendijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Mariendijk tot een walking lunch in Mariendijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Mariendijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Mariendijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Mariendijk aan het juiste adres.

Catering Mariendijk
Catering Mariendijk

Over Mariendijk

Mariëndijk is een buurtschap in de gemeente Westland, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het ligt ten oosten van Honselersdijk op de weg naar De Driesprong.

De plaats is ontstaan in 1912 toen buiten de bebouwde kom een woningcomplex is gebouwd dat de bijnaam ‘Pannenbuurt’ kreeg. Het wijkje omvat woningen aan de Mariëndijk en de 1e en 2e Van Reenenstraat waarvan het oudste deel uit 1911 komt. Voordat de gemeente opging in de gemeente Westland, behoorde de plaats tot de gemeente Naaldwijk.

Begin twintigste eeuw was de tuinbouw in volle ontwikkeling en daarom was er behoefte aan woonruimte voor de benodigde arbeiders. In 1911 is een woningbouwvereniging opgericht die zich moest toeleggen aan de bouw van woningen uitsluitend voor arbeiders. Aan de Mariëndijk heeft de vereniging een perceel van het Burgerweeshuis van Den Haag gekocht voor 3578,20 gulden. De Naaldwijkse architect A.G.W. Dessing maakte het ontwerp voor de 33 woningen. In september 1912 waren de eerste huizen opgeleverd en in december was het werk bijna voltooid. De straten zijn vernoemd naar de rentmeester van het weeshuis, Van Reenen. Of de naamgeving een eerbewijs is of dat de naam was bedongen is, is niet bekend.