Select Page

Catering Melissant

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Melissant de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Melissant haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Melissant van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Melissant kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Melissant verzorgt HiP Catering Melissant ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Melissant is uw partner!

Catering Melissant

Buffet Melissant

Bent u op zoek naar een buffet in Melissant? HiP Catering Melissant verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Melissant. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Melissant. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Melissant

BBQ Melissant

Bent u op zoek naar een BBQ in Melissant? HiP Catering Melissant verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Melissant, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Melissant staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Melissant

Borrel Melissant

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Melissant, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Melissant, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Melissant

Lunch Melissant

Wilt u een lunch bestellen in Melissant? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Melissant.
Of het nou een luxe lunch in Melissant betreft of een gewone lunch in Melissant, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Melissant tot een walking lunch in Melissant, wij zijn uw partner!

Stretchtent Melissant

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Melissant huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Melissant aan het juiste adres.

Catering Melissant
Catering Melissant

Over Melissant

Melissant is een dorp en voormalige gemeente in de Zuid-Hollandse gemeente Goeree-Overflakkee. Het dorp heeft 2.175 inwoners (2021).

De geschiedenis van Melissant gaat terug tot de 15e eeuw, toen men rondom Dirksland na de Sint-Elisabethsvloed (1421) de omliggende gorzen ging bedijken. Melissant was op 1 januari 1812 toegevoegd aan Dirksland maar werd als zelfstandige gemeente per 1 april 1817 daarvan afgesplitst. Tot 1966 bleef het een zelfstandige gemeente, tot deze gemeente behoorden de polders Oud-Melissant, Alteklein, Diederikspolder, een gedeelte van St.-Elizabethpolder, Oude Plaat, een gedeelte van de hoek van Melissant, de Nieuw Kraayerpolder en Roxenisse. De gemeente Melissant bestond oorspronkelijk uit drie “gemeenten”: Roxenisse, Onwaard en Melissant. Ten tijde van de Franse bezetting (1810-1814) werden deze gemeenten op bevel van Napoleon Bonaparte met Dirksland samengevoegd. In 1817 kregen ze hun zelfstandigheid weer terug, met ieder een apart bestuur. Op 19 augustus 1857 werden Roxenisse, Onwaard en Melissant bij elkaar gevoegd en verkregen gezamenlijk de naam Melissant.