Select Page

Catering Middelharnis

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Middelharnis de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Middelharnis haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Middelharnis van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Middelharnis kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Middelharnis verzorgt HiP Catering Middelharnis ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Middelharnis is uw partner!

Catering Middelharnis

Buffet Middelharnis

Bent u op zoek naar een buffet in Middelharnis? HiP Catering Middelharnis verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Middelharnis. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Middelharnis. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Middelharnis

BBQ Middelharnis

Bent u op zoek naar een BBQ in Middelharnis? HiP Catering Middelharnis verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Middelharnis, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Middelharnis staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Middelharnis

Borrel Middelharnis

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Middelharnis, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Middelharnis, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Middelharnis

Lunch Middelharnis

Wilt u een lunch bestellen in Middelharnis? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Middelharnis.
Of het nou een luxe lunch in Middelharnis betreft of een gewone lunch in Middelharnis, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Middelharnis tot een walking lunch in Middelharnis, wij zijn uw partner!

Stretchtent Middelharnis

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Middelharnis huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Middelharnis aan het juiste adres.

Catering Middelharnis
Catering Middelharnis

Over Middelharnis

Middelharnis in het plaatselijke dialect Menheerse genoemd, is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats Middelharnis, met 7.645 inwoners per 1 januari 2021, vormt samen met Sommelsdijk (7.170 inwoners) een woonkern. Deze gezamenlijke kern heeft een centrumfunctie op het eiland Goeree-Overflakkee. Tot 31 december 2012 was de gemeente Middelharnis een zelfstandige gemeente bestaande uit de vier dorpen Middelharnis, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge en Stad aan ‘t Haringvliet. Op 1 januari 2013 ontstond de gemeente Goeree-Overflakkee uit de vier gemeenten Oostflakkee, Middelharnis, Dirksland en Goedereede.