Select Page

Catering Nieuwe-Tonge

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuwe-Tonge de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuwe-Tonge haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuwe-Tonge van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuwe-Tonge kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Nieuwe-Tonge verzorgt HiP Catering Nieuwe-Tonge ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuwe-Tonge is uw partner!

Catering Nieuwe-Tonge

Buffet Nieuwe-Tonge

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuwe-Tonge? HiP Catering Nieuwe-Tonge verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuwe-Tonge. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuwe-Tonge. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuwe-Tonge

BBQ Nieuwe-Tonge

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuwe-Tonge? HiP Catering Nieuwe-Tonge verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuwe-Tonge, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuwe-Tonge staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuwe-Tonge

Borrel Nieuwe-Tonge

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuwe-Tonge, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuwe-Tonge, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuwe-Tonge

Lunch Nieuwe-Tonge

Wilt u een lunch bestellen in Nieuwe-Tonge? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuwe-Tonge.
Of het nou een luxe lunch in Nieuwe-Tonge betreft of een gewone lunch in Nieuwe-Tonge, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuwe-Tonge tot een walking lunch in Nieuwe-Tonge, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuwe-Tonge

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuwe-Tonge huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuwe-Tonge aan het juiste adres.

Catering Nieuwe-Tonge
Catering Nieuwe-Tonge

Over Nieuwe-Tonge

Nieuwe-Tonge is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats telde 2.415 inwoners op 1 januari 2021, inclusief het op enige afstand gelegen Battenoord. In het centrum ligt een kerkring met de Protestantse Kerk, omgeven door een ringvormige singel. Het dorp heeft tijdens de watersnood van 1953 zwaar geleden, naast de wat hoger gelegen kerk stonden er nog maar drie huizen overeind en de meeste bouw is dan ook van nadien. Aan de Molendijk staat korenmolen D’Oranjeboom die uit het jaar 1768 stamt.

Tot 1 januari 1966 was Nieuwe Tonge een zelfstandige gemeente (destijds officieel zonder koppelingsstreepje geschreven). Daarna werd Nieuwe Tonge ingedeeld bij de gemeente Middelharnis. In 2013 werd het onderdeel van de gemeente Goeree-Overflakkee.